Gonca2535 ruyam51 askıyla kalın patik aldım sadece, 35 haftada olunca çok eksiğimiz kalmamış bugün bimler doğum Hastanesi gibiydi heryer hamile dolu🥰
baby26 Ben de babynest aldım küvet setinide dün şoktan aldım hepsi hemen hemen aynı zaten sadece şok un küvetine uygun file bulabilir miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
baby26 melekhabib pofuduk pofuduk dolgusu güzel baya dün şokta bakmıştım o aşırı yumuşak ve az elyaflı geldi bebek içinde gömülür yani pek rahat edemez diye düşündüm bu daha iyiydi. Haftaya 101 e gelenin yatma yeri düz ona da baksa mıydım diyorum da kalmıyor ki anacım bunu görünce aldım internette de çok pahalı 2-3 ay kullanacağım bir şeye de çok para vermek gereksizdi diye bunu tercih ettim
mucizemhu Kızlar 5li hastane çıkışı aldım ama badinin kol uçlara dar gibi geldi sizdede öyle mi? Yeni doğan olduğu için mi yoksa hata mı anlamadim ben
Busra221 mucizemhu Canım bende geçen sefer geldiğinde almıştım kolları aynen öyle dardı hatta burdaki kızlarla gene konuşmuştuk 2900 doğdu büyük geldi suan 5600 2 aylık 15 gün öncesine kadar giydiriyorum dar değil sadece kısa geliyo artık
Evrimo mucizemhu bana da cok dar geldi. Ayrıca çanta ve ana kucağı aldım iade edicem. Çok ama çok kötüler
sssonsuz mucizemucize17 güle güle kullanın insallah hayırlı olsun bende gitmek istiyordum ama hiç gözüm yemiyor yerimden kalkmayı valla
hulya1406 Kubrasalar gecelik ve lohusa takımların kumaşları çok güzeldi.ben büyük alacaktım kalmamıştı almadım.
DHNEb Kubrasalar bizim burdaki binde her bedeni duruyordu kalitesi güzeldi ince likralı hemen herşeyi kapışmışlar yeni gittim ama sadece bir tane emzik alabildim battaniye falan var diye almadım ben kızlarımdan cok sey kaldı diye
hulya_1919 https://imgyukle.com/i/5UW8O6 https://imgyukle.com/i/5UWlUp https://imgyukle.com/i/5UWtdy Tam çekeledim misafirlikte olduğumuz için :) yastık yorgan battaniye çorap hastane çıkışı güvenlik koruyucular, banyo seti, reflü yatağı, çocuk masa sandalye takımı, Kundak havlusu aklıma gelen bunlar :)
hulya1406 ikizminikler Müslüm örtülerimiz aynı ☺️ Fakat nohut battaniye kalmamıştı bizim burda.Talan etmişlerdi.
ikizminikler hulya1406 bende ilk onu aradım görmemişim bir pembe iki mavi bir sarı kalmışto 😅 iki kızım olcak ama birini mavi aldım artık erkek mi diye sorarlar 🐣😂
senakhrmn mucizemucize17 kuzum hemşireyim nöbetteym . Sorumlu hemşireden izin alıp gittim yarım saat içinde eşyalarıda arabanın arkasına bıraktım yarın sabah nöbet çıkışı eve gidince ataym hepsinin fotoğrafını 🥰❤️ Yalnız şu ilk 100 sözcük diye bişeyler varmış ondan almadım çok üzüldüm ya 😢 yarın nöbet çıkılı gidicem inşallah kalmış olur.
Semrafiratgokbudak ruyam51 ben 21 haftamdayım kızlar bende bısey ler almak istiyorum sizce erken mı? 😊😊
Ght Semrafiratgokbudak ben bitirdim bile sayılır canım 22. haftamdayim başla sen de bence dek geldikce 😁
hulya1406 Semrafiratgokbudak yok canım niye erken olsun al dursun bi köşede.fiyatları uygun kaliteli.mesela emzik biberon battaniye oyuncak gibi şeyleri alabilirsin.
inocan ruyam51 sadece ağız mendili aldım 😂😂 hiçbir şeye yetişemedim 😂😂 bebeğim biraz da küçük olduğundan cinsiyeti belli değil diye almadım çoğu şeyi 😅😅 fasülye büyüklüğündeyiz şu an 🥰🥰
Gamze1315 inocan bizde öle malesef fasulye buyuklugundeyiz bnde bişi almadım inss cinsiyetler belli olduğunda yine gelirse alicam inss bu sefer 😆