Müslin bezler çok iyiydi, müslin bornoz da vardı onuda kaptım patikler cok tatlıydı aldım😊çorap,askılık, yastık biberon, 2 adet ayları farklı olduğu için emziklerden, Melamin tabak, kendime kadın triko pantolon diyordu onuda aldım rahat oldu ve güvenlik kilidi aldım daha önce şoktan aldığım için fazla almadım 🌼
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
ruyam51 ne alıcam ya talan etmişler ://
Nohut battaniye ve biberon ♥️
mucizemucize17 küvet mama sandalyesi benim öteki çocuklardan var di 4 sene önce aldydm daha temiz duryr almadm
Elfynsmr bende gittim 2 dkda bitti erken gitmiştim ondan yetiştim ☺☺
Esimi yolladım bizim burda ki tadilatta talan ettiler hiç bir sey alamadım dedi küvet alicaktim sadece 🙄
emrahedaeslemfamily valla 3 bim gezdim en az insan olan yere girdim öyle buldum valla
ruyam51 evet öyle oldu ☺
FatRam_1703 evim bimin yan binası canim😂😂
ruyam51 reflü yatağı, ana kucağı, biberon, yastık, havlu, led ışık almış eşim 😊
Zıbın, lohusa sabahlığı,ağız bezi, müslin örtü ve oyuncaklı pusetten aldım. Şoktaki reflü yatağını almıştım. 😊🧿
Mama sandalyesi bebek yastığı zıbın iki takım pijama altı iki takim battaniye bebek askısı biberon emzik kendime de lohusa takımı
Battaniye, müslin panço, yastık, ledli top ışık, askı
mucizemucize17 benimki de 5 dk lık yol ama milleten anca sıra geldi
mucizemucize17 şanslıymışsın çok gzl şeyler almışsın hayırlı olsun güle güle kullanın inş 5 haftalık hamile olduğum için pek bişi almadım ben 🙃
Ana kucağı zıbın ve patikk 😅😅 anakucagini ben alamadim istanbuldayim kayinvalidem yetismis samsundan o aldı zaten üründen bi tane gelmis heryere
ruyam51 ay iyiki gidp beklememişim valla herşey duruyordu 10da gittiğimde küvette olmayıversin