Müslin bezler çok iyiydi, müslin bornoz da vardı onuda kaptım patikler cok tatlıydı aldım😊çorap,askılık, yastık biberon, 2 adet ayları farklı olduğu için emziklerden, Melamin tabak, kendime kadın triko pantolon diyordu onuda aldım rahat oldu ve güvenlik kilidi aldım daha önce şoktan aldığım için fazla almadım 🌼

ruyam51 kova maşrafa küvet müslin örtü ağız mendili havlu babynest zıbın 😂😂😂

Esimi yolladım bizim burda ki tadilatta talan ettiler hiç bir sey alamadım dedi küvet alicaktim sadece 🙄

Zıbın, lohusa sabahlığı,ağız bezi, müslin örtü ve oyuncaklı pusetten aldım. Şoktaki reflü yatağını almıştım. 😊🧿

Mama sandalyesi bebek yastığı zıbın iki takım pijama altı iki takim battaniye bebek askısı biberon emzik kendime de lohusa takımı

Battaniye, müslin panço, yastık, ledli top ışık, askı

ruyam51 hiç gitmedim sabah bir yandan kayınvalidem aradı kızım sen çıkma istediğin varsa alim diye bi taraftan annem 😀
      annem müslin patik çorap almış
      babynest falanda varmış ama ben a101 e gelecek olan küvet seti ve babynesti daha çok beğendim ordan alacak kayınvalidem haftaya 😀

Ana kucağı zıbın ve patikk 😅😅 anakucagini ben alamadim istanbuldayim kayinvalidem yetismis samsundan o aldı zaten üründen bi tane gelmis heryere