Semrafiratgokbudak Ftma4 canım umudunu yitirme nolur allaahtan umıt kesilmez ınslh yakın zamanda allahım sana da nasip eder ınslh🙏🙏🙏🙏
Lalihhhh Ftma4 rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin İNŞAALLAH kimsenin kucağını boş koymasın Mevlam
balonnn Ftma4 olur inşallah canım benim 5. yılım yeni oldu kafa fazla takma stresten olmuyor bide hangi şehirde yaşıyorsun canım
Ysmnbebek Ftma4 ben tam 5 yıldır istedim olmadı. Allah verir , ilaç istemiyorum diyerek hastaneye de hiç gitmedim.artik yaş oldu 35 geçiyor diyerek tanıdık bir doktora gittim. Basit bir operasyon ile ilk ay hamile kaldım. He nasip bu güne mi tabiki evet.doktor operasyon vesile.. Rabbim en hayırlı zamanda en mükemmel mini kullarla bulustursun tüm anne babaları. İsteyenleri demiyorum çünkü olunca isteniyor, istemeli.. ki O(c.c) istemediği için olmaz yada istediği için olur… sevgiler..
Tuuanammm @51minigim_ Cok guzel seyler vardı hepsıne heveslendım ama cınsıyetımız belli olmadığı ıcın alamadım bı sepetlı oyuncak dolabı aldım bıde güvenlik kılıtlerı
-42kzl Tuuanammm benimde cinsiyet belli degil ama beyaz badilerden , her iki cinsiyete uyan coraptan ve emzikten ,beyaz biberon, led toplu lamba aldım, ay şeklinde duvar lambası , figürlü yastık aldım 🤦♀️
fatosd84 ruyam51 reflü yatağı,nevresim takımı,tavşan figürlü yastık,oyuncakhayvan dostlarım,örme patik hepside çok güzel ya rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah🤲
Semrafiratgokbudak Mahbuss hm bende cok begendım aslında aklımda o hıc yoktu kızımın amcası begendı ve aldı😊😊🐰
Rumeysagnc ruyam51 bebek yastığı dolap koruma müsil bezi havlu Petek için çamaşırlık bebeğimin çamaşırları için 😍
ikizlermom ruyam51 ben 12 de gittim bisey kalmamıştır ama en azından bir bakıyım diye 😅 erkek bebek kıyafetlerinin çoğu bitmiş genelde kız kalmisti ama ben yinede bulabildim biseyler şanslıydım😅😂 benim ikiz olduğu icin ikişer ikişer aldım anne yanı yatağı sarı nohut battaniye batmanli supermanli hastane çıkışı çorap çit çıtlı badi nevresim takımı askı mama önlüğü patik aldım 😅😅 daha da vardı da ihtiyacım yoktu 😂 bitmemişti çantalar lohusa takimlari hep duruyordu☺️
Mucizem_01 turansmom1 canim bilemedim ki simdi bana kaynim almıştı 4-5 ay önce gayet memnunum yumusacik yikayinca da bisey olmadi
Mminnak Umksanbe bu hastane çıkışının aynısından aldım kolları çok dar gibi geldi sizinlide öylemi acaba yarın iade etmeyi düşünüyorum
Merve8494 Ghkj bi doğsalarda giyseler artık dimi kıyafetler o kadar küçük geldi ki gözüme minnacık çocuklar büyüyünce bi garip oluyor bebek kıyafetleri 😂😂🥰🥰🤩