FatmaSagir aynen 99 dan sonra sanki hızla geçiyor zaman 🥰 bizim oğlumuz olacak nasipse sizin cinsiyetiniz ne hazırlıklarınız ne durum da 🐣

FatmaSagir bebişin hazırlıkları bitti çok şükür benim için olanlar kaldı onlarıda yavaş yavaş alacağım ❣️

Ozdmrkbraa bizimde oğluşumuz olacak hazırlıklara başladım öncelik bebiş için sonra kendim için başlayacağım acele etmiyorum yavaş yavaş alıyorum 😘

FatmaSagir ya ameliyattan falan korkum yok sezeryan falan beni ürkütmüyor da doğum heyecanı farklı değişik bebeğimi merak ediyorum ilk gebelik napıcam mesela falan diye düşünüyorum kendi çocuğum çok farklı ya zaten sezeryan olursam spinal anestezi olucam kesınlıkle 👌🏻 Zaten daha dönmedi ki kafası yukarda poposu aşağıda normalde 8 kasımda tahmini doğum ama doktor suyun fazla dönme ihtimali bu suda çok yüksek dönmezse ekim sonu doğurturum dedi şimdi 35+2 günlük haftaya gidicem bakalım ne diyecek doktor ama dönmedi yani ayakları aşağıda hissediyorum 🙄🙏

Esraaelisa1 son ana kadar değişebilir sezeryan konusu korkma bence ben doğumu falan düşünüyorum ama korkum yok sadece allahın izniyle biran önce kucağıma almak istiyorum korkarsan kendini kasarsın 🙏

Humaninannesi20 valla bende 34+2 de gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi 36+2 olucam gittiğim gün önümüzdeki hafta salı gelişimi kilosu falan iyi ama suyum çok fazla bu biraz tedirgin ediyor açıkçası ☺️