Esraaelisa1 turansmom1 normal doğum çok sağlıklı ama sezeryandan hiç korkma spinal anestezi olsun sezeryan olursan da canım benimde dönmedi dönmezse sezeryan olcam ekim sonu
turansmom1 Esraaelisa1 ayy beni o kadar korkuttular ki sezeryandan normal doğumda boydan boya yırtılsam da sezeryandan ölümüne korkuyorum şuan☹
turansmom1 FatmaSagir yok canım değilmiş bu aralıklarda dönmesi gerekiyor birde sürekli kum döküyorum ve benim bebiş baya bir aksi 4 kez pozisyon değistirdi erken doğabilir sancilarım çok ağır oluyor dönmesi gerekiyor şimdiyee
Cansu321 FatmaSagir 39+2 son 5 gün ama ne gelen var ne giden 🙄Doğurmak istiyorum artık yavrumu koklamak istiyorum hayırlısı ile 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Elfynsmr FatmaSagir 72 gün kaldı yavaş yavaş yaklaşıyoruz doğuma heyecan artıyor ağırlaşmaya başladım özellikle bu hafta hayırlısıyla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi 🌸☺️
Esraaelisa1 Elfynsmr 35 lere indiğin zamanda geceleri uyumama problemi ortaya Çıkar nefes alamıyorum artık 33 gün kaldı ama
Hamissanne FatmaSagir bende burda tek sayılara düşenleri okuyunca özenirdim ama şuan okdr stres yapıyorum ki heyecan değil 😁