• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Ozgee17T son adet tarihine göre hesaplandığımda tam 6 haftalık bugün ama bakalım yarın doktora gidicem o zaman belli olur sanırım

O kadar çok uğraştım ki bebeğim olsun diye,ağladım zırladım ..sonra birden oldu ama bu sefer çok korkuyorum,neden korkuyorum onu da bilmiyorum..her şey iyi olacak mı ,yolunda olacak mı,yapabilecek miyim..çok sinirliyim..sağlıklı mı iyi mi ..beynimi yiyorum

Benim ki qaliba 4 gunluk😄😅. Ben iki yillik evliyim. 2 ekimde korunmasiz ilişkimiz oldu. Yani dollenme zamani bence. Eğer hamileysem o zaman 4 günlük. Son adet tarihinin başlangıcına göre 2 haftalik ama😅
      Ne zaman test yapmaliyim? Bi bilginiz varmi.
      Bu arada cox güzel bir site😍🥰🥰❤

Anar dollenme genellikle yumurtlama zamaninda oluyor o da adetinin ilk gununden 14 gun sonra oluyor 😊😇

selinn35 bende adetimden 4 gun sonra test yaptim silik cıktı pazartesi de kan testinde 263 cikmisti insallah yukselir yarin kan testi olicam yine

Anar merhaba benim adetim 3 4 gün geciktiğinde normal test yaptım silik çıktı ertesi gün erken testten yaptım bu sefer daha net çıktı o zamanda kesinleşsin diye kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif ☺️

Elifmstf adetime 2gün kala 11 çıktı adet günümden 1gün sonra 59 ondan 4 gün sonra 483 çıktı canım