Sema-mrkmz-nur Eşim yok burda. Kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli. Yoruldum artık. Daha yeni evliyiz evlendikten 12 gün sonra eşim çalışmaya gitti 1 ayda 2 ayda geliyo. Yoruldum cidden ya hiç birseyin tadını alamıyorum artık, çok zormuş insanın eşi yanında olmaması. Hep onlara muhtaçsın
Sema-mrkmz-nur Eşim yok burda yurt dışında. Hep kayınvalidemlerde kalıyorum . Yoruldum artıl. Yeni evliyiz ama cidden çöktüm
Sema-mrkmz-nur Ben kayınvalidemlerde kalıyorum sürekli eşim yok burda. Ne zaman götürürse artık beni. Bizim evle kayınvalidemlerin apartmanı karşı karşıya ben tek başıma bile gidemiyorum evime yanımda birileri olacak illki desem size
Cennetzkn Nisa46 bende daha yeni sayılırım 7 haftalık hamileyim çok güzel bir duygu.yanlış birşey yanımda zarar veririm diye çok korkuyorum ama anne olma duygusu çok farklı güzel bir duygu🎊🎊🥳
aycaycayca_89 Lale_17 geç döllenme olabilir çok problem yaratmayın kendinize, 7-8 hatta 9. Haftada görenler var. Doktorunuz ekstra bir konudan bahsetmediyse iyi düşünün😊
Mucizeanne01 Nusyaa Nusyaa üzülme canım hayırlısı ile olur inşallah elbet vardır bir zamanı Allah hamilelerin bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarda nasip etsin inşallah 🙏
Birgul_by19 Bugün kan testi yaptırdım kızlar beta hcg 148 çıktı doktor cuma günü tekrar kan testi yapıcak Yükselmesini kontrol edecek allah isteyen herkese nasip etsin
Birgul_by19 Nusyaa teşekkür ederim ama doktor çok kesin konuşmadı gebelik için 5 gün geciktim ben, erken test yapmışta olabilirmişim, dış gebelik de olabilirmiş , hcg oranının artmasına göre anlaşılıyomuş allahtan hayırlısı
Kbraakgl Nisa46 aynısını bende yaşıyorum napıcan nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum.Ani hareketler yapıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu iştahım bi geliyor bi gidiyor tuhafım 😂 mutluyum 🥰
kedidirokedi Zeynep-yklmz son adet tarihinize göre mi 4 haftalık yoksa normal mi bende yeni öğrendim son adetime göre 4 haftalık ama aslında 2 haftalık doktora ne zaman gidicem kafam karıştı
gmzz- kedidirokedi kalp atışları kişiye göre değişmekle ⅝ hafta arası ama kese 5haftalıkken görülür. Ben 5te gittim şimdi kalp atışları için 8i bekliyorum