Fbl 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim benim beta 2.500dü maalesef çok geç farkettik acil ameliyata alındım neredeyse kansızlıktan ölücekmişim şans eseri öğrendim 6 ay kesin korunduk bıraktığım ay hamile kaldım aynı tereddütleri yaşadım ya bi daha olursa? Ama Allah’ıma hamdolsun kızım doğdu 4 aylık oldu bile hatta sanırım 2.ye hamileyim bilmiyorum 😳yani diyeceğim o ki asla kötü düşünmeyin rabbim sağlıkla almayı nasip etsin 😊
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
aycaycayca_89 ben 5+3 gittim 2500 beta hcg kese gözükmedi 2 gün sonra bidaha gittim 7000 yine gözükmedi doktor hafta sonuna kadar gözükür dedi ama cok üzülüyorum
Bugun bende doktora gıttım gecen hafta erkek dedı yüzdeyetmıs bugun bıdaha kontrole gıttım yüzde yetmıs erkek yuzde otuz kız olma ıhtımalı var dedı kafam karıstı karnım ne tasıdıgımı bılmıyorum suan
Karnımda adet sancısı gibi bir sancı var normalmi???💆🏼♀️💆🏼♀️
Zeynep-yklmz hayırlı olsun. kaçıncı haftada kalp atisi için çağırdılar
Kafa karısık🙈🙈🙈
Nisa46 ben hareketlerini hissettiğim andan itibaren çok çok rahatladım onun öncesinde her hafta doktora gitmek istiyordum acaba iyi mi ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyordum ne zaman hareketlerini hissetmeye başladım. Rahatladım tabi bunlar hep vesvese rabbim onu kanınıza koyduysa koruyup kollayacak olanda o. Rabbim tüm anne adaylarına hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🤲🏻
Nisa46 benimde 4 haftalık gebeliğim 1 hafta önce öğrendim eşim asker görevde görüntülü arayıp testi gösterip birlikte ağlamıştık😁 bulantı kusma hiç bişeyim yok henüz çok erken sanırım. Doktorumla randevu almadan görüştüm 2 hafta sonra gitmemin çok daha iyi olacağını söyledi. 15 ekimde gideceğim sabırsızlanıyorum. Ama ara ara hafif karın ağrısı yaşıyorum ondan çok korkuyorum neden oluyor acaba 😔
gulapikk vücudunun her ay düzenli olarak gördüğü adet artık olmayacağı için bu karın ağrıları normal bi süre daha devam eder korkmana gerek yok biz 7. Haftays giriyoruz benimde ilk başlarda cok yoğundu şu aralar azaldı ara ara oluyor ama yine akıntın da olabilir daha sonralar da oda oluyor.
cansuyldz33 Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin içim rahatladı valla sağolasın 😇