mucizeeem Glakky1 ben de 1 yıl bekledim dahs yeni hamile kaldım suan 6+3 yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız 🤲🏻
esrahalil43 mucizeeem aa benimde 6+3 bende kalp atisi icin gidicem yarin insallah guzel haberler aliriz😊😊
btlsrkn-04 Ben yeni öğrendim sayılmaz ama 11 haftalığım ve çok heyecanlıyım bu hafta kontrolümüz her hafta kontrole gitmek istiyorum onu görmek istiyorum 😇
melmural Benimde çok oluyordu bebek yerleşirken böyle ağrılar normal ağır kaldırmamaya ayaklarını sıcak tutmaya özen göster canım 🥰gulapikk
didem1234 Benim de 7+4 😊 6 haftalıkken öğrendim ve doktora gittim. Kalp atışını dinledik daha ilk gidişimizde. Mide bulantısı baya var, bazen içim hiçbir şey almıyor.
Zeynep-yklmz Elfygmr 4. Haftamdayım haftaya gel dedi doktorum ama ben düsünüyorum 1 hafta daha beklesemde 6. Haftada mu gitsem diye
Elfygmr Zeynep-yklmz canım ben 6+0 daym 8 e kadar beklemeyi düşünüyorum kesin birşey öğrenmek için istersen sende bekle dediğin gibi
Fbl Kardelenyigit buarada mesajlariniza bakiyodum adana altinkozadan falan bahsetmissiniz.. Adanali misiniz yoksa:) ben de adanaliyim ondan sordum hemseriyiz belki de:)
mbolat gulapikk bebek yerleştiği için karın kasık bel ağrısı olması normalmiş doktor öyle demişti bana korkayin Allah in izniyle bir şey olmaz ☺️
Yaren06 Mrvesahn benimde bebeğim 6+5 ben baya baya mide bulantısı kusma çekiyorum halsizlik birazcik ateş ama surekli hissediyorum böyle böyle gidiyo işte sende korkma bişey yoktur ne güzel hamileligin rahat geçiyor maşAllah
Mrvesahn Yaren06 evet dediğin gibi değerlendirmek lazım herkesin midesi bulanıyor niye benim bulanmiyor gibi bi düşünceye kapılmıştım ama herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsun yeter tabi ki 😇
Gaye5678 Elifmstf aay hadi inşallah. Ben yarın alıcam kan tahlini bakalım. Yaaa hiç aklıma gelmedi hediye kutusu harikaa fikirmiş :))
Gulsah_alp93 Madinanin-Annesi prilam dr öneririm ben 7.haftadan beri kullanıyorum 15 hafta oldum yeni yeni biraz iyiyim