my_baby Aysfatee olmazmi ya cok stresli donemlr ben bol bol video izliyorm kafam dagilsin diye dinleniyorm yatiyorm insallah saglikla ilerler 4+1im
Hanife61 my_baby bende sizin gibiyim stres yapmamaya çalışın Kaan Kocatepe var YouTube’da videolarını izleyin
Olci Btl2612 çok geçmiş olsun bende senin durumundayim geçen hafta çarşamba covid testim pozitif çıktı ve karantinadayken adetim dört gün geçti test yaptım çift çizgi covid ilaçlarını da kullandım şuan son adet tarihime göre tam 5 haftalık doktorda gidemedim henüz pazartesi bitiyor karantina
Btl2612 Olci covid ilaçları bebeği etkilemiyor ama bende kalan covidin etkilerinden mi bilmem çok zor bi gebelik geciriyorum sürekli safra kusuyorum mide bulantim 5 dk olsun geçmiyor çok yorgunum artık 😢
Btl1601 plakayerli evet gerçekten öyle uyku ve baş dönmesi yapıyor hamilelik zaten uykucu yapıyor insanı hap daha da arttırıyor 😊 doktorun gerekli görse verirdi zaten sen çok yormamaya dikkat et kendini kendince önlem al bir şey olmaz inşallah ama insan tedirgin oluyor tabi her tuvalete girişte korkuyorum kan gelecek mi diye
Lalihhhh Mk3804 4+5 günlük iken doktor sadece keseye baktı benim 7. Hafta da çağırdı beni kalp atışıni dinlemek için 😊
fasulyecigim Ben de 4+3 haftalik hamileyim 😊 adetin yogun bi gunundeymis gibi kramp oluyo bazen. Olmayinca tedirgin oluyorum kramp baslarda daha sıklıkla oluyodu. Bikac gundur kramplar azaldi sizin agrilariniz surekli mi oluyo kizlar?
Ozzzzz_ Hanife61 göğüslerimde şişlik var kaşıklarımda ağrı gibi ara ara sanki midem bulanıyo ama böyle çok hafif ama bilemiyorum , yumurtama döneminden beri göğüslerim şiş kısmet kuzum