• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Nisa46 8+1 benim de o kadar kafa karışıklığı ve ne yapmam gerektiğini bilmeme yaşıyorum ki düşük olur mu olmaz mı sağlıklı mı değil mi diye.. 🙃

Nisa46 o düşünce bendede olmuştu cnm düşüne düşüne 33 hafta oldum az kaldı kızımı kucağıma almaya inşallah hayırlı olsun bu arada

Nisa46 bende yeni öğrendim kalp atımlarını heyecanla bekliyorummmm

Nisa46 bende ilk duyunca korkudan ne yapacağımı bilemedim sevinemedim bile oturup kalkarken acaba canıni yakar miyim diye bile korktum ama zamanla alışıyor insan konus onunla seni duyuyormus gibi konuş baginizi güçlendirir 🙏😊

Nisa46 merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 4 hafta 5 günlük henüz yeni öğrendim ama hemen bulantım başladı😔😔

Sonucu öğrendiğim de çok mutlu oldum ☺️ ama bir o kadar da şaşkın . İnşallah tüm hamişler olarak hayırlısıyla kucağimiza almak nasip olur 🤗🤲

Emossali evet yaaa bende eşime oyle demiştim keske bizimde ultrason makinamiz olsa da hep izlesek onu demistim😊

Nisa46 ben erken gebelik testiyle adetimden beş gün önce öğrendim şu an tam beş haftalığım ilk öğrendiğimde kese henüz gözükmüyor demişlerdi yarın doktora gideceğim inşaallah hayırlı haberlerle dönerim

Nisa46 gözün aydın canım hiç korkup endişe etme bende 9 haftalık hamileyim vede 4. Hamileliğin tadını çıkar nakadar çok kafaya takarsan bebeğinde hisseder ilk olduğu için endişe ve kaygı ni anlıyorum bunlar güzel vede tatlı endişeler

Nisa46
    ben öğreneli 2 hafta oldu hala inanamıyorum aklıma geldikçe gözlerim doluyor ilk gebeliğim mucizevi birşey isteyen herkese nasip olur inşallah 🥰

Olci geçmiş olsun bence covid ilaçlarını içme doktoruna danış vitamin al onu iç bağışıklığı güçlendirdiği için vitamin etkili oluyor covide

• Olci bunu yanıtladı.

Nisa46 ay bende şuan 8haftalık gebeyim. 4.haftada öğrendim 😅 hiç beklemiyordum dahiliyeye gitmiştim midem de reflü var diye doktor tahlil yaptırdı gebelik hormonuna baktırmış. E nabızdan bir girdim baktım gebeyim ay ben şok eşimde yanımda ağlamaya başladım adam da korktu kötü bi sonuç mu çıktı diye gerçeği söyleyince o da şok 😂😂 çok değişik bir andı 😂 mutluluktan ağladığım nadir anlardan ♥️

Ben geçen hafta öğrendim ve 4 haftalıkmış. Öğrendiğim günden beri gece uyurken bile karnımı tutarak uyuyormuşum 😂 mükemmel bir duygu, tarif edilemez bir his ♥️ Allahım olmayanlara da nasip etsin 🙏🏻

Nisa46 Ben yaşadıklarımdan çok yaptiklarim konusunda ufak bi tavsiyede bulunmak isterim çünkü bunlarla sık sık karsilacaksin. Çevren hayırlı olsuna arayıp kendi kaybettikleri bebekleri anlatacak sonra araya hayırlı olsun sıkıştıracak kale alma çok fazla insanla muhatap olup hamileliğini duyurma ikincisi bloglarda forumlarda internette hamilelikle ilgili olumsuz yazılar hastalıklar vs okuma

Nisa46 tebrik ederim chok guzel gececek Inshallah hamilelik donemi.bende planli hamilelik oldugu icin adet gecikmesinden once bile deli gibi her gun test yapiyordum))cabuk oyrendim yani ve cok sevindim.sık sık doktora gitdim.5ci haftada bebek yerine dushdumu diye.8ci haftada kalp atishini dinlemeye.12 haftada ceshitli tahliller falan.kendimi iyi hiss etdim ama korkuyordumda.bir kere kucuk kanamam oldu hemen doktora gitdim.iyne yazdi hemen yaptirdim.bir kere yorgunlukdan karnim agriyordu tash gibiydi agirlashmishdi.22 haftadaydim doktor chok agir ish gorme daha cok dinlen dedi.shimdi 32 haftadayim.gayet iyi hiss ediyoruz kendimizi.hic mide bulantisi falan yashamadim)darisi bashina)yemeyine icmeyine dinlenmene dikkat et.vitamin takviyesi al gerekiyorsa.doktor kontrollerini aksatma.her shey chok guzel olacak❤

Selamlar bende bu serüveni ilk defa yaşayacak bir anne adayıyım. 7 hafta 5 gün. öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun umarım hepimiz bu süreci güzellikle keyifle sağlıkla geçiririz. Kafamızdaki onlarca soruyu endişeyi belki el birliği ile keyifle gideririz. Hepimize bol şans.

Cansuyrm35 pazartesi günü sağlık ocağına gidicem karantinam o zaman bitiyor

seda3521 bende yürürken istemsizce karnımı tutarak yürüyorum hareket ediyorum o korku o hareket hep oluyor 😂 şimdi böyleysem ilerde ne olurum bilmiyorum 🥰🥰😂

Aslhn-06 zaten çoğunu içmiştim bir günlük ilacım kalmıştı bıraktım bugün folik aside başladım