Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
selinn35 bende adetimden 4 gun sonra test yaptim silik cıktı pazartesi de kan testinde 263 cikmisti insallah yukselir yarin kan testi olicam yine
gulsahsumer01 ilk 24,45 ti ikici 71,11 oldu 4 gün sonra 354,6 oldu canım. Artışların iyi olduğunu söyledi Dr um. Sizin?
Anar merhaba benim adetim 3 4 gün geciktiğinde normal test yaptım silik çıktı ertesi gün erken testten yaptım bu sefer daha net çıktı o zamanda kesinleşsin diye kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif ☺️
Elifmstf adetime 2gün kala 11 çıktı adet günümden 1gün sonra 59 ondan 4 gün sonra 483 çıktı canım
gulsahsumer01 artışları çok güzel canim sağlıkla gelsin. Kontrole kaç gün sonra çağırdı doktorun
Elifmstf bugün vermiştim kan testini aile hekimi çok korkuttu beni artık çok az büyük ihtimal dış gebelik olabilir dedi buna benzer bir sürü şey zırvaladı kendi doktorumu aradım ve yükselişin çok normal olduğunu söyledi ve pazartesiye keseyi görmek için randevu verdi
Bende yeni ogrendim sayilir beta hcg 18545 yaziyor doktor 5 haftalik dedi beta normalmi kizlar
Kuboskubos en son regl dönemin ne zman dı canım
gulsahsumer01 bende aile hekime gitmek istiyorum gerek var mı canım gitmeye haftaya zaten doktor kontrol var ilk defa gidicem kaç haftalık peki
gulsahsumer01 bende bugün kan testi yaptırdım 148 çıktı banada cuma günü tekrar gel test yapalım dedi tam kesin hamilesin diyemem dış gebelik de olabilir artışa bakmak gerek falan dedi :(
Kuboskubos
ben 4 haftalıkmışım beta 254 ama sürekli artıyormuş 🤷🏻♀️
Ozgee17T 22 agustos cnm
Arkadaşlar merhaba ben agustos ayinda kimyasal gebelik geçirdim betam en fzla 70 oldu kaanamyla dustu suanda test yaptim pozitif cikti ve programa gore 4+3teyiz fakat kimyasal gebelikte 2 gunde bir kan verme islemini uzun sure yasadigim icin o strese girmek istemiyorum doktora gitmek icin bekleyim diyorum sizce bir problem olur mu :(
kedidirokedi evet artiyor 2 gune bor 2 katina cikiyor bende 5+2 de 18545 di