Dua istiyorum . Mucizeler olsun 🤲
MYstryy canımmm inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼
MYstryy rabbim yar ve yardimciniz ols ins 🤲🏻
MYstryy Amin inşallah okurken gözlerim doldu Rabbim yardımcın olsun yavrunun bağışlasın ssna🤲🏻🤲🏻
Rabbim zorluk yaşayan bütün annelere sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin dualarım bütün annelerle 🤲
MYstryy öyle zor bi imtihan ki rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah iyiki doktorun böyle bi ihtimali denemiş 🙏🏻 Bu bile bi mucize dayan inşallah sağlıkla gelir
MYstryy rabbim şifa versin inşallah . Hayırlısı ile kucağına alıp şükür etmeyi kısmet etsin
Hepinizden Allah razi olsun kizlar . Insallah rabbim saglkla evltlarmzi kcgmza almayi nasip etsin
MYstryy Rabbimin mucizeleri öyle çok gücü öyle büyük ki… Rabbim ol derse olur, ben inanıyorum evlatlarımıza sağ salim kavuşacağız, insan geçmez sanıyor olmaz sanıyor ümitsiz oluyor ama sakın olma sakın yapma. Ben tam 3 haftadır yatıyorum zaman hiç geçmez sandım ama geçiyor. Her sabah uyanıp oğlumla konuşuyorum, bir gün daha dayandık annecim diyorum. Uyandığım her sabaha şükrediyorum. Evladın ne kadar güçlü bak, %1lik ihtimali gerçekleştirmiş. 💕💕 Rabbim sen bu anneye ve bu anne gibi şifa bekleyen herkese şifa ver yarabbi🤲🏻
MYstryy rabbim yardımcın olsun korkma benim kız kardeşim ikizlere hamileydi hem yaşı küçüktü hem wücudu kaldırmıyordu 20 haftalık açıldı aynı seninki gibi doktor ameliyata aldı keseleri itti alttan dikti 8 hafta gider bu dikiş dedi tek olsaydı kesinlikle 9 ayı beklerdi ama ikizdi we çift yumurta ikizleri 26 haftalıkken bidaha dikişleri patladı bunsürede hastanede yattı 6 hafta hiç kalkmadı acil sezeryana aldılar oğlu 650 kızı 550 gr doğdu 14 hafta küwezde kaldılar we 1.500 kilo olarak çıktılar küweZden 2 ay sonda 2 yaşına girecekler görsen tosuncuk olmuşlar rabbim büyük dua et ama hep yat kalkma dikişin atmasın çok geçmiş olsun
Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razi olsun kizlar. Insallah doktorumda suyu gelmedgi surece sknti yok hep ytcaksin diyor. Goturebldgmz kadar gtrmye calisicaz dedi. Rabbim büyük . 🤲
MYstryy Allahım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏