MYstryy canımmm inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼

MYstryy rabbim şifa versin ☺️Biz annenler ne kadar güçlü olursak miniklerimizde o kadar güçlü olurlar 😊moral bozmak yok

MYstryy rabbim korktuklarımızla sınamasın evladını sizleri bağışlasın inş canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
canım yeri değil ama nasıl akıntın vardı acaba 🥺 gebelikte olan normal akıntıdan farklı mıydı

MYstryy Amin inşallah okurken gözlerim doldu Rabbim yardımcın olsun yavrunun bağışlasın ssna🤲🏻🤲🏻

Rabbim zorluk yaşayan bütün annelere sağlıkla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin dualarım bütün annelerle 🤲

MYstryy öyle zor bi imtihan ki rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah iyiki doktorun böyle bi ihtimali denemiş 🙏🏻 Bu bile bi mucize dayan inşallah sağlıkla gelir

MYstryy rabbim şifa versin canım benim inşallah bidaha aynı acıyı yaşatmasın rabbim sana bol bol dua et Allah büyüktür

MYstryy rabbim şifa versin inşallah . Hayırlısı ile kucağına alıp şükür etmeyi kısmet etsin

Nasippp seffaf basladi progestan kullaniyodum ondn kynkli sandik sonra sarmsi oldu sonra sulu pembe kirmzi knma yasadim kesildi oyle. Ama gldgmde rhim agzmn acldgni ogrendik.

MYstryy Rabbimin mucizeleri öyle çok gücü öyle büyük ki… Rabbim ol derse olur, ben inanıyorum evlatlarımıza sağ salim kavuşacağız, insan geçmez sanıyor olmaz sanıyor ümitsiz oluyor ama sakın olma sakın yapma. Ben tam 3 haftadır yatıyorum zaman hiç geçmez sandım ama geçiyor. Her sabah uyanıp oğlumla konuşuyorum, bir gün daha dayandık annecim diyorum. Uyandığım her sabaha şükrediyorum. Evladın ne kadar güçlü bak, %1lik ihtimali gerçekleştirmiş. 💕💕 Rabbim sen bu anneye ve bu anne gibi şifa bekleyen herkese şifa ver yarabbi🤲🏻

MYstryy rabbim yardımcın olsun korkma benim kız kardeşim ikizlere hamileydi hem yaşı küçüktü hem wücudu kaldırmıyordu 20 haftalık açıldı aynı seninki gibi doktor ameliyata aldı keseleri itti alttan dikti 8 hafta gider bu dikiş dedi tek olsaydı kesinlikle 9 ayı beklerdi ama ikizdi we çift yumurta ikizleri 26 haftalıkken bidaha dikişleri patladı bunsürede hastanede yattı 6 hafta hiç kalkmadı acil sezeryana aldılar oğlu 650 kızı 550 gr doğdu 14 hafta küwezde kaldılar we 1.500 kilo olarak çıktılar küweZden 2 ay sonda 2 yaşına girecekler görsen tosuncuk olmuşlar rabbim büyük dua et ama hep yat kalkma dikişin atmasın çok geçmiş olsun

Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Allah razi olsun kizlar. Insallah doktorumda suyu gelmedgi surece sknti yok hep ytcaksin diyor. Goturebldgmz kadar gtrmye calisicaz dedi. Rabbim büyük . 🤲

MYstryy Rabbim yardımcın olsun, bebeğini sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım. Bende evlat acısı yaşadım Rabbim bir daha yaşatmasın bizlere dualarım seninle canım🤲🏻

MYstryy Allahım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

MYstryy canım kardeşim benim kader arkadasım evlatla imtihan edilmek cok zor bilirim rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın seni inşallah rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤲 rabbim yardımcın olsun