Hilalsny Mutlumklnc coook coook oyle boyle degil yapmadigimiz sey kalmadi dönsün diye ama daha siki siki kapadi kendini😂
Papatya-20 Hilalsny 18 +2 olduk cok şükür zorlasa olsa gördük bizde canım hala sıkı sıkı kapalı duruyor bol bol şiddetli öksürdüm dönmesine yardımcı oldum 🤣 saniyelikde olsa doktor resim alabildi inatci benim dedigim olur diyen Bi oğluş geliyo 🤰🏼👶🏼 masallah subhanallah
13579 Papatya-20 fotoğraf varsa atabilirmisiniz merak ettim 😁benimde kontrol yarın bakalım öğrenebilcekmiyim doktor 12 haftalıkken erkek gibi demişti yarında 16+5 olucam inşaallah
Nlgn16 Mutlumklnc ben de salı günü gittim doktora 11. Haftada erkeğe benziyor demişti ama benim içimden hep kız geçiyordu ilk günden beri ve benim hissettiğim oldu inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kızım olacak çok mutluyum çok heyecanlıyım 😇🥰
Espi @Mutlumklnc 14+5 olduk 🤲 dün doktorum %90 kız dedi. Nazlı kızım sırtını döndüğü için göstermesi zaman aldı 🙈 hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşlar 👶🏻🐣🎈
Mutlumklnc Espi valla yine de prenses erken göstermiş o zamanlarda göremeyenler de var örnek ben 😂😂 sağlıkla gelsin kuzum ya bizim sıpa da haftaya gösterir inşallah
Minisssss Benimde 13 haftada erkek dendi suan 17+3 haftaligiz 10 gun once kontrolde yine erkek dedi kizlar birde bisey sorucam kac haftada bir gidiyorsunuz kontrolle 🥰😇
Anneciiik 16+4 şuan tam 16. Hafta da erkek olduğunu öğrendim bebişimin tahmini 13 Mart doğum herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini😊
Mutlumklnc Anneciiik amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım🙏 Sağlıkla gelsin paşa 🥰
13579 Anneciiik bizimde aynı 13 mart 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bakalım yarın kontrol var ne dicek doktor sağlıkla gelsin yavrular inşaallah
Minisssss Anneciiik bana kalsa 2 hafta da bi gidicm ama 4 haftada bi cagriyor sabirsizim galiba cok ben 🙂🥰