rmys_ Folikasit18 benim de 12. haftada %99 kız dedi, 14 te gittim yine kız dedi bakalım bugün yine gitcem 17. haftada ne dicek😊
Mutlumklnc aykhmedlee sağlıkla gelsin prenses ne güzel sizde erken öğrenenlerden sayılırsınız maşallah 🧿
Annesinin_Busesi Kızlar 17.haftama girdim dün kontroldeydim. Bebeğimin cinsiyeti kızmış. Hemen gösterdi minik kızım 🥰
Mutlumklnc Annesinin_Busesi maşallah ya sağlıkla gelsin prenses 👸 bende 17 de gideceğim inşallah bizimkisi de gösterir
Annesinin_Busesi Mutlumklnc Zaman da hic geçmek bilmiyor doktor bıraksa saatlerce ona bakabılirim 🙉Allah kavuştursun 🥰🤗
Mutlumklnc Annesinin_Busesi kesinlikle ultrason günü gelmiyor gelince de sanki hemen bitiyor gibi resmen Şafak sayıyoruz 😂
3evlat_kokusu Mutlumklnc bizde 11+6 da gittik erkeğe benzettim ama bi daha ki belli olur dedi 2 oğlum var bu da kız olsun çoook istiyorum insaallah rabbim nasip eder hayirlı ve sağlıklı 🤲🤲🤲
Mutlumklnc 3evlat_kokusu sağlıkla gelsinde kız olsun o zaman ama daha çok erken tahmin etmiş değişme ihtimali var bence 🙏
Evrimo 17+2 deyim doktor 12. Haftada %60 kiz dedi. Sonra fetal dna yaptirdik down sendromu icin. O testte cinsiyet kromozomu anomalilerine de bakiyorlar. Dolayisiyla cinsiyete bakiyorlar :) 13. Haftada kiz oldugu kesinlesti minnosumun
Hilalsny 16+4 bugun benim 12. Haftadan beri doktor bakiyo ama israrla gostermiyo bizim cocuk 😂😂 4 farkli doktora gittim ama yook hic biri goremedi yuz üstü yatmis bacaklari kapatmis 😂😂
Papatya-20 Hilalsny 18 +2 olduk cok şükür zorlasa olsa gördük bizde canım hala sıkı sıkı kapalı duruyor bol bol şiddetli öksürdüm dönmesine yardımcı oldum 🤣 saniyelikde olsa doktor resim alabildi inatci benim dedigim olur diyen Bi oğluş geliyo 🤰🏼👶🏼 masallah subhanallah