Annesinin_Busesi Mutlumklnc Zaman da hic geçmek bilmiyor doktor bıraksa saatlerce ona bakabılirim 🙉Allah kavuştursun 🥰🤗
Mutlumklnc Annesinin_Busesi kesinlikle ultrason günü gelmiyor gelince de sanki hemen bitiyor gibi resmen Şafak sayıyoruz 😂
3evlat_kokusu Mutlumklnc bizde 11+6 da gittik erkeğe benzettim ama bi daha ki belli olur dedi 2 oğlum var bu da kız olsun çoook istiyorum insaallah rabbim nasip eder hayirlı ve sağlıklı 🤲🤲🤲
Mutlumklnc 3evlat_kokusu sağlıkla gelsinde kız olsun o zaman ama daha çok erken tahmin etmiş değişme ihtimali var bence 🙏
Evrimo 17+2 deyim doktor 12. Haftada %60 kiz dedi. Sonra fetal dna yaptirdik down sendromu icin. O testte cinsiyet kromozomu anomalilerine de bakiyorlar. Dolayisiyla cinsiyete bakiyorlar :) 13. Haftada kiz oldugu kesinlesti minnosumun
Hilalsny 16+4 bugun benim 12. Haftadan beri doktor bakiyo ama israrla gostermiyo bizim cocuk 😂😂 4 farkli doktora gittim ama yook hic biri goremedi yuz üstü yatmis bacaklari kapatmis 😂😂
Papatya-20 Hilalsny 18 +2 olduk cok şükür zorlasa olsa gördük bizde canım hala sıkı sıkı kapalı duruyor bol bol şiddetli öksürdüm dönmesine yardımcı oldum 🤣 saniyelikde olsa doktor resim alabildi inatci benim dedigim olur diyen Bi oğluş geliyo 🤰🏼👶🏼 masallah subhanallah
Hilalsny Mutlumklnc coook coook oyle boyle degil yapmadigimiz sey kalmadi dönsün diye ama daha siki siki kapadi kendini😂
13579 Papatya-20 fotoğraf varsa atabilirmisiniz merak ettim 😁benimde kontrol yarın bakalım öğrenebilcekmiyim doktor 12 haftalıkken erkek gibi demişti yarında 16+5 olucam inşaallah
Nlgn16 Mutlumklnc ben de salı günü gittim doktora 11. Haftada erkeğe benziyor demişti ama benim içimden hep kız geçiyordu ilk günden beri ve benim hissettiğim oldu inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kızım olacak çok mutluyum çok heyecanlıyım 😇🥰
Espi @Mutlumklnc 14+5 olduk 🤲 dün doktorum %90 kız dedi. Nazlı kızım sırtını döndüğü için göstermesi zaman aldı 🙈 hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşlar 👶🏻🐣🎈
Mutlumklnc Espi valla yine de prenses erken göstermiş o zamanlarda göremeyenler de var örnek ben 😂😂 sağlıkla gelsin kuzum ya bizim sıpa da haftaya gösterir inşallah