Espi @Mutlumklnc 14+5 olduk 🤲 dün doktorum %90 kız dedi. Nazlı kızım sırtını döndüğü için göstermesi zaman aldı 🙈 hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşlar 👶🏻🐣🎈
Mutlumklnc Espi valla yine de prenses erken göstermiş o zamanlarda göremeyenler de var örnek ben 😂😂 sağlıkla gelsin kuzum ya bizim sıpa da haftaya gösterir inşallah
Hilalsny Mutlumklnc coook coook oyle boyle degil yapmadigimiz sey kalmadi dönsün diye ama daha siki siki kapadi kendini😂
Minisssss Benimde 13 haftada erkek dendi suan 17+3 haftaligiz 10 gun once kontrolde yine erkek dedi kizlar birde bisey sorucam kac haftada bir gidiyorsunuz kontrolle 🥰😇
Anneciiik 16+4 şuan tam 16. Hafta da erkek olduğunu öğrendim bebişimin tahmini 13 Mart doğum herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini😊
Mutlumklnc Anneciiik amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım🙏 Sağlıkla gelsin paşa 🥰
13579 Anneciiik bizimde aynı 13 mart 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bakalım yarın kontrol var ne dicek doktor sağlıkla gelsin yavrular inşaallah
Minisssss Anneciiik bana kalsa 2 hafta da bi gidicm ama 4 haftada bi cagriyor sabirsizim galiba cok ben 🙂🥰
Grbtsgr26 Mutlumklnc amin inş önce yüzüstü yatmıştı göstermedi doktorumuz az dürttü sıpayı sonra doğruldu ve direk söyledi 🐣😍