Mutlumklnc Ebrusahin bende merakla 17. Haftayı bekliyorum belli olacak diye ya gösterirler inşallah minnaklar 🥰
gizemmmmmli Haftada kız olabilir dedi doktorumuz ama 16. Haftada net öğrendik oğlumuz geliyor inşallah 👶🏻💙🧿
Mutlumklnc gizemmmmmli ya banada doktor kız olabilir dedi 17 net söylerim dedi bakalım benimki değişecek mi 🥰
Ayse10 Mutlumklnc 13.haftamda randevum vardı doktor bişey demedi 17.haftamda netleşir dedi ayın 8i gelsin diye bekliyorum🙈 umarım belli olur🤲
hulya1esila 11+1 de doktorum erkek dedi şu an 13+6 olduk tekrar haftaya gideceğim bakalım doktorun bu kadar erken doğru tahmin yapmış mi
aymira_27 Mutlumklnc bizde 14 haftalıgız erkege benziyor dedi bakalım hayırlısı. Sizn bebişiniz oynuyormu
Mutlumklnc aymira_27 ultrasonda kıpır kıpır görüyorum ama daha hiçbirşey hissetmiyorum daha siz hissediyor musunuz 🥰
Papatya-20 Mutlumklnc 17+5 olduk secde pozisyonunda 4 kere bakıldı görülmedi 4 kere dedigim farklı tarih farklı saat göstermiyor 😂🤩🤰🏼👶🏼tosbikim canım evladım 😂
paradise1509 Papatya-20 bizde de aynı şekilde 3 kere gittik bakamadılar secde pozisyonda dedi 17.haftada, 20. Haftada inşallah gösterir bebeğimiz.. Siz sonradan gittiniz mi?
Papatya-20 Mutlumklnc ay hemde nasıl inatcı miğdemin yanmasıyla kaldım 😂 çıkılota ye dediler meyve suyu iç süt iç yürü hopla zıpla sağa yat sola yat öksür faydası yok herşeyi yaptım 😂