Mutlumklnc Tgbugra bende 12 de yaptırdım da doktor 3 lü 4 künye gerek yok artık dedi detaylıyı merakla bekliyorum
Mutlumklnc threestar en doğrusu ya böyle muallakta kalmakta çok kötü sağlıkla gelsinlerde önemli değil ama insanda merak ediyor işte 😂
threestar Mutlumklnc aynen kıyafet falan alamıyoruz aslında büyük olasılıkla kız ama erkek ihtimali de kafamızı karıştırdı o sebepten alışveriş yapamadık daha 😂
Mutlumklnc Cekumeku yaaa maşallah ikizler geliyor iki duyguyu da yaşayacaksınız allahım kucağınıza Almayı da nasip etsin 🙏
mucizemi_beklyrm Mutlumklnc bende öyle çok erken ama 13.haftada sıkmaya başladı şuan 15 haftalık olduk daha fazla
burcinberen Mutlumklnc 12.haftada kıza benziyor denildi Bugün 14.haftamızda kesin bir şekilde kızımız olacağını öğrendik 😍🙏🏻27Mart
Bernanisa Mutlumklnc 12+6 da erkek denildi 17+1 de randevumuz var şuan 14+5 haftayım merakla bekliyorum bakalım
Baharbek Mutlumklnc haftaya 16 oluyoruz öğrenicez inşallah 🐣 12de emin olamadığı için söylemedi doktor
Mutlumklnc Baharbek hadi bakalım inşallah gösterir o zaman göstermeyen bebekler çok çünkü bizde merakla 17 yi bekliyoruz 🙏