Mutlumklnc Baykan valla bebek uygun pozisyonda olursa kesin netleşir ama göstermek istemezse göremeyiz 🥰
Ebrusahin Mutlumklnc mart 3 10 arası normal dogum olursa olucak 17+3 hala gayret yok cinsiyetını gostemrekten yana🤦♀️
Mutlumklnc Ebrusahin bende merakla 17. Haftayı bekliyorum belli olacak diye ya gösterirler inşallah minnaklar 🥰
ikicocukannesii Ebrusahin aynı gidiyoruz canım benimde aynı cinsiyet erkek olabilir dedi baklım haftaya randevum var 18 haftalık olcam kesin öğrenirim artık bi oğlum var birde kızım olsaydı keşke ama hayırlı evlat olsunlar
gizemmmmmli Haftada kız olabilir dedi doktorumuz ama 16. Haftada net öğrendik oğlumuz geliyor inşallah 👶🏻💙🧿
Mutlumklnc gizemmmmmli ya banada doktor kız olabilir dedi 17 net söylerim dedi bakalım benimki değişecek mi 🥰
Ayse10 Mutlumklnc 13.haftamda randevum vardı doktor bişey demedi 17.haftamda netleşir dedi ayın 8i gelsin diye bekliyorum🙈 umarım belli olur🤲
hulya1esila 11+1 de doktorum erkek dedi şu an 13+6 olduk tekrar haftaya gideceğim bakalım doktorun bu kadar erken doğru tahmin yapmış mi
aymira_27 Mutlumklnc bizde 14 haftalıgız erkege benziyor dedi bakalım hayırlısı. Sizn bebişiniz oynuyormu
Mutlumklnc aymira_27 ultrasonda kıpır kıpır görüyorum ama daha hiçbirşey hissetmiyorum daha siz hissediyor musunuz 🥰