selin4141 bence çatın normal doğuma elverişli ise dogurabilirsin 39+6 da 3760 gram doğurdum oğlumu. Bence sen de yapabilirsin. Benimki de ilk dogumdu. Basarabilirsin bence 👍👍💪💪

selin4141 epidural vuruldum bende hastaneye yattigim da açıklığın 2 cmdi evde hiç şansım nisan gelmesi olmadi hastaneye giriş yaptık sancim başladı sonrasında doğum yaptım

selin4141 canım aynı durumdayım 38 deyim benim ki seninkinden kilolu çatın müsaitse dene normali benim en çok korktuğum o kadar direnip normal e olmuyor diyip sezeryana geçilmesi 2 acı birden 🥴

selin4141 kilolu bebek kolay doğar benim her şeyim uygundu bebegimin kilosu az olduğu için kendini itememis zorunlu sezaryen oldum tavsiye etmem 10 gün ağrım oldu deli gibi hem de yataktan kalkamadım yardım olmadan ve ölüm gibiydi yataktan kalkmak ağlaya sizlaya yatıp kalktım hep

selin4141 Korkma normal doğum için bebeğin kilosundan ziyade boyu önemli😊 benimde ilk olacak benim karnımdada bir tosuncuk var🤗

Cansu77 2 parmak kadar açıklığın var demişti doktorum canım hâlâ bekliyorum sancı , su veya nişan gelmesini 🥴

Sydabskrt aynen kuzum valla benimde korkum o hem normal doğum sancısı acısı çekmek hem sezeryan hiç değilse birisi olsa yeter 🙈

Wonderanne Allah yardımcın olsun kuzum bende biliyorum sezeryanin zor olduğunu bakalım pazartesi 40 olucaz ne gelen var ne giden hakkımızda hayırlısı dedik 🥴

Saturn53 Rabbim bağışlasın bebeklerimizi inşallah sağ salim kucağımıza alırız tüm bu dertler sıkıntılar yerini mutluluğa bırakır 😊🙏

CansuAbinik maşallah kuzum 😊 bakalım inşallah halan gibi bende yapabilirim . Biraz tatlı canım var açıkçası ondan da korkuyorum 🙈