selin4141 valla insan yaşamayınca anlamıyo endişeni çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah
İlk doğum acemilik 🥴 fikirinize ihtiyacım var 🙏
Mihrimah41 inşallah canım 🙏
selin4141 normal doğum şansım varken sezaryen tercih ettiğim için o kadar pişmanım ki..
He sezaryende çok çok kötü değil ama 2. Çocuğu yapmaya cesaret edemem mesela.. 🤷🏻♀️
selin4141 ben sez oldum şimdi ikinciyi normal düşünüyorum varın gerisini siz düşünün
fatmaozdemir1 neden şu anda normal düşünüyorsunuz ?
_Semtember_ aynen katılıyorum.benimde ilki sezaryendi şimdi ikinciye 36 haftalık hamileyim Allah’ım nasip ederse inşallah normal doğum olacak bu sefer 🤲🤱🤰
Ya benide doktor korkutmuştu 4 kiloya yakın daha da kilo alırsa sezaryen olur felan diye. Çocuk 3240 normal doğdu 🤦🏻♀️ Boşuna korkuttu beni o kadar
Acemianne92 8 cm e kadar çektim kızım kanala yerleşseydi normal olacaktı doğumda acılarım bitecekti sezeryan oldum annem engelli kardeşime bana kızıma bakmak zorunda kaldı toparlanmak çocuklarıma kimseye muhtaç olmadan bakmak istiyorum kesinlikle sezeryan ve normal kıyaslanamaz normalde peşinen çekiyosun ama sezeryan öyle değil dışın iyileşse bile iç dikişlerin 6 ay sızlıyor 😒
AsyaNildaa ayy insallah çok kolay geçer Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🙏🌸
_Semtember_ inşallah canım benim.hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımıza alalım yavrularimizi inşallah 🤲
Hann inşallah benimde öyle olur kuzum
fatmaozdemir1 çok teşekkür ederim fikirin için canım 🙏 Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Tugcebyr inşallah öyle olur kuzum
selin4141 bence çatın normal doğuma elverişli ise dogurabilirsin 39+6 da 3760 gram doğurdum oğlumu. Bence sen de yapabilirsin. Benimki de ilk dogumdu. Basarabilirsin bence 👍👍💪💪
Hayatnese01- inşallah canım benim 😘
Mirayse1 inşallah kuzum