selin4141 normal doğum şansım varken sezaryen tercih ettiğim için o kadar pişmanım ki..
He sezaryende çok çok kötü değil ama 2. Çocuğu yapmaya cesaret edemem mesela.. 🤷🏻‍♀️

selin4141 yok kuzum bir sorun olmaz Allahın izniyle ki doktor da uygun demiş kilosu artmaz daha da lakin ödem oluşabilir biraz oda bi 100-150 grm etkiler sadece 🧡

_Semtember_ aynen katılıyorum.benimde ilki sezaryendi şimdi ikinciye 36 haftalık hamileyim Allah’ım nasip ederse inşallah normal doğum olacak bu sefer 🤲🤱🤰

Ya benide doktor korkutmuştu 4 kiloya yakın daha da kilo alırsa sezaryen olur felan diye. Çocuk 3240 normal doğdu 🤦🏻‍♀️ Boşuna korkuttu beni o kadar

Acemianne92 8 cm e kadar çektim kızım kanala yerleşseydi normal olacaktı doğumda acılarım bitecekti sezeryan oldum annem engelli kardeşime bana kızıma bakmak zorunda kaldı toparlanmak çocuklarıma kimseye muhtaç olmadan bakmak istiyorum kesinlikle sezeryan ve normal kıyaslanamaz normalde peşinen çekiyosun ama sezeryan öyle değil dışın iyileşse bile iç dikişlerin 6 ay sızlıyor 😒

selin4141 ultrason sonuçları genelde yanıltıcı oluyor ben normal doğum yaptım 2 saat sancı çekip 3 dakikada doğurdum doğumhaneden yürüyerek çıktım eğer imkanın varsa özelde doğuracaksan normal tercih edebilirsin sonrası için çok daha rahat emzirme tuvalet oturma kalkma vs gibi

selin4141 bence çatın normal doğuma elverişli ise dogurabilirsin 39+6 da 3760 gram doğurdum oğlumu. Bence sen de yapabilirsin. Benimki de ilk dogumdu. Basarabilirsin bence 👍👍💪💪

selin4141 epidural vuruldum bende hastaneye yattigim da açıklığın 2 cmdi evde hiç şansım nisan gelmesi olmadi hastaneye giriş yaptık sancim başladı sonrasında doğum yaptım

selin4141 canım aynı durumdayım 38 deyim benim ki seninkinden kilolu çatın müsaitse dene normali benim en çok korktuğum o kadar direnip normal e olmuyor diyip sezeryana geçilmesi 2 acı birden 🥴