Slm kızlar dün gece tuvalette afedersiniz makatımda elime bi şişlik geldi uzun zamandır tuvaletimi yaparken zorluk ve acı cekiyrdm ama hamilelikle alakalı kabızlık dıyrdm dün cok tuhafıma gitti yasayan varmı

Annem42 olabilir canım bendede var o. Kabızlık uzun zamandır yaşıyorum ben gebelikte daha da arttı bu. Tuvalette ne kadar zorlarsak o kadar çok şişiyo makatta olan nohut yâda bezelye tanesi gibi oluyo ama çok zorlama kendini ilerletebilirsin. Posalı şeyler tüketmeye çalış kayısı incir gibi ben arada aç karnına zeytinyağı içiyorum bi tatlı kaşığı

Annem42 bende bi haftadır dediğiniz gibi yumuşak bi çıkıntı olmuş makatımda, 2 tane, kabız olduğumdan oldu zorlandım çıktı basur. bunu bildiğim kadarıyla amaliyat ediyorlar oda gebelikte olmuyor çünkü narkoz veriliyor. yengemde olmuştu ordan az biliyorum ve çok kötü kaşınıyor benimki😣

Annem42 🥺😢 10 gündür çok fazla şişti. Hiçbirşey yapamıyorum🥺 inmiyor şişi. 39+3 üm 🙁

Annem42 evet malesef doğumdan sonraya kadar çekicez hatta süt verirkende çekicez 😣

Annem42 gebelikte olması çok yüksek zatwn ama yediklerine dikkat et canım kabız edecek şeyler yeme yeni oluşansa dikkat edersen geçer ama zorlamamak lazım lavaboda ve acılı tüketme

Annem42 Basur olmuşsun bende senelerdir var dışta şişlik olunca kesinlikle geçmiyor ama içte ise gecme ihtimali yüksek. İlerlememesi için tuvalette çok oturmamaya çalış ve asla ıkınma bol bol su iç. Procto gyvenol krem anında geçiriyor kaşıntı vs ama gebelikte öneriyorlar mi bilemiyorum ben dikkat ettiğim için sıkıntı yaşamadım zaten. Denemedim ama kantoron yağı iyi geliyor diyorlar.

Annem42
              benimkide ilk hamileligimde cikmisti cok acili kötü bsy dogumdan (sezeryan oldum)5 gün önce cikmisti. Dogumdan hemen sonra agrisi gecti ama yinede disarda hafif duruyodu doktorum kötü degil ameliyata gerek yok dedi simdi ikinciye hamileyim insallah erkenden cikmaz

Annem42
                hayir ben sezeryan olsun istedim tüp bebek tedavisinden sonra kizim oldu o yüzden. Ama bildigim kadariyla normal dogum yapinca patliya biliyormus benim görümcemin öyle olmustu

Annem42
                  tamam canim belkide cok ilerlemis kisilerde patliyor bilmiyorum bencede onu bi doktoruna sor. Bana doktorum kabizlik varsa magnezyumu fazlalastir demisti.

30 haftaligim bende var suan doktorom iki krem yazdi agri siddetine gore suruyorum kremleri gittikce buyuyor ne olacak bilmiyorum :(