• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Hangi haftada yapılması uygun ve hangisinin yaptırılmasını tavsiye edersiniz ?

İstanbul’da kadın perinatoloğa giden var mı? Ben yalnızca medipol mega’da bulabildim erkek doktor tercih etmiyorum gidip memnun kalan varsa yazabilir mi 🙏🏻

Mommy2b ben 2 haftaya Çamlıca medipole gidicem galiba bayan o da fiyat olarak bağcılardakinden birazdaha uygun

Mommy2b ben şişlide aytül çorbacıoğluna gittim bayan doktor tercihimdi. Memnun kaldım. Bebeğim kendini göstermedi hatta 3 saat uğraştı. Fiyatta nakitte 500 TL ödedik

Mommy2b acıbadem internationalda vardı prof hülya soyadını unuttum araştırabilirsiniz👍🏻 Gerçi fiyatı çok uçuk bence ama tabi herkes için değişir özel sigorta ile 1820 dediler normal sigortasız 2000 küsürdü 😬

Bkcr evet canımm bana 3 4 sayfalık a4 kagıdında bebegın heryerınden kesıtler alarak fotosunu cektı

Bkcr 25 dk falan suruyor detaylı ıncelıyor ozellıkle özKan hocanın konusması naıf herseyı sorabılecegınız bır doktor ozellıkle (annesı) dıyerek konusması benı cok duygulandırdı🤗

cgelmas Bende 3 haftaya gideceğim Detaylı için Emine hanıma 750 tl fiyat verdiler .

MiracMira ben ikili taramada o doktora yaptırmıştım. Ama ultrasonda da genç bi doktor vardı o bakmıştı. Ama doktoru iyiydi.

ilknurosman merhaba bende önümüzdeki hafta yaptırıcam kendi doktorum gizem hanım sizinde o mu? Detaylıyı yapan da ersin akkuzu diye isim verdiler ortalama kaç dakika sürdü sizin?