Merve-c cd felan veriyor mu incelemesi nasi L acaba
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
yasemin__hemsire CD veriyor ama videolu şekilde değil cd de resimler vardi.. İncelemesi detaylı sekilde yapıyor ben memnun kaldım herşeye baktı banada anlattı. Hatta bebek doğunca da bebek için ultrosanlar içinde gitmeyi düşünüyorum.
HappyMom
İstanbul Medipol Mega Hastanesinde 22. Haftada yaptırdım ozamana kadar kıpır kıpır olan bebeğim ultrason günü yüzünü göstermemekte ısrarcı olsa da doktorun sabrıyla bir iki küçük poz yakalayabildik.Ücreti 620 liraydı genel olarak memnun kaldım.
HappyMom ataköy towers ALİ EKİZ şiddetle tavsiye ederim özel klinik 500 tldi muanesi 😊
Yagmuryagmur benim eşimi aldı doktorum beraber görmüştük miniğimizi
Damla_Kupcuk
Bende bugun gittim aynen dediign gibi siyah beyaz ve hic bisey anlasilmiyoo ama doktor soyluyo acikliyo nelee olup buttigini hangi hastaneye gittin pekk
Bende bugün detaylı ultrason’a girdim doktorum Şinasi Çiftçi çok memnun kaldım ilgisi olsun her şeyi detaylı bi şekilde bize aktarması olsun. Çok şükür bi problem de görmedi normal her şeyi dedi herkesin bebeğini Rabbim korusun inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🙏 300 tl ödedim ücret olarakta kızlar Şanlıurfa da olanlar kesinlikle tercih etmeliler 😊
Bende bugün detaylı ultrason’a girdim doktorum Şinasi Çiftçi çok memnun kaldım ilgisi olsun her şeyi detaylı bi şekilde bize aktarması olsun. Çok şükür bi problem de görmedi normal her şeyi dedi herkesin bebeğini Rabbim korusun inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🙏 300 tl ödedim ücret olarakta kızlar Şanlıurfa da olanlar kesinlikle tercih etmeliler 😊
İzmir’de özel güvenilir bildiğiniz doktor hastane önerisi olan var mı
Tubis5712 evet canm cd ve fotograf her zamn veriyor.
Hangi haftada yapılması uygun ve hangisinin yaptırılmasını tavsiye edersiniz ?
Yagmuryagmur hastaneden hastaneye değişiyor benim aldılar yanımda durdu eşim irmet hospitalda
07Rukiye07 doktorumun önerdiği 22 ile 24 hafta arası ben 23 te girdim
İstanbul’da kadın perinatoloğa giden var mı? Ben yalnızca medipol mega’da bulabildim erkek doktor tercih etmiyorum gidip memnun kalan varsa yazabilir mi 🙏🏻