• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

HappyMom İstanbul bakırköyde bilson görüntüleme merkezine gidicem haftaya doktorumun yönlendirmesiyle gittiğim için indirimle 400 tl hem 4 boyutlu renkli hem de ayrıntılı ultrason renkli ve siyah beyaz resimler ayrıntılı rapor ve cd de veriliyormuş araştırdığım kadarıyla ilgilerinden memnun olmayan duymadım inşallah bizimki de güzel geçer 😊

Masalela irmet Hastanesi’nde gekiyormus Halil bey ona aldım cnm haftaya cumaya gircem ins resim filan veriyormu kaç dk baktı

Gizem59 hayır halil mesuta detaylı ultrason için gittim sadece kendi doktorum doğum doktorum bakalım☺️

Veneziaa hangi doktora gittiniz cd resim video vs neler veriyolar netlik filan nasildi acaba

@Gzdedsgrn

Gzdedsgrn evet ayrıntılı ultrason doktoru selehattin bey biliyorum 🤗 Oskar bey demedim ben zaten ayrıntılo ultrasonu için

Cqdm0606 ben bununla ilgili bilgim son anda olduğu için belki sizinde yoktur diye söylemek istedim

HappyMom
        Bodrum Muğla
        Güvençer Çiftçi Polikliniği
        İşlem ücreti 580 TL
        Aşırı memnunum şuan şehir değişikliği yaptığım için doktorum değişti burdan doktor bulmak zorunda kaldım ama keşke doğumdan sonra taşındaydık da Şermin hanımda doğum yapsaydım diyorum🥺 çok ilgili ve çok Tatlı bir doktor. Normalde kadın doktorları pek sevmem burnu havada oluyor pek ilgilenmiyorlar diye ama Şermin tam anlamıyla doktorum değil ablam oldu. Şiddetle tavsiye ederim🤪

Alle klinik perinatolog emre erdogdu 700 tl

Tomrisme her şeyi tek tek anlatıyor mu ilgisi nasıldı ne kadar süre muayene de kaldınız

İstanbul / Cadde Zeki Şahinoğlu 480 TL. Memnun kaldım

kplmn anlatıyor evet tek tek bakıyor ve yorum yapıyor. Memnun kaldım evet ☺️

IincciI hala o fiyat mı geçerli? Nasıl peki yaklaşımı vs? 1 ay sonra ben de gideceğim