Lebis6 Aysegulylmz bende ankaradayım araştırıyorum şuanda sadece ayrıntılı ultrason için 300 TL demi ekstra bi ücreti var mı ?
Eda-gnbkn Aydın özel medinova hastanesi 360 TL yaptırdık bizde gayet güzel incelediler memnun kaldık 😊
Krbltesma Ben aytül çorbacıoğlunda yaptırdım bebeklerim ikiz 850 tl ödedim ve aytül hocadan hiç memnun kalmadım kendisi empatiden uzak ve agresif bir doktor gerçi yorumum hemen silinecektir ama yinede yazmak istedim 🤷🏻♀️
diyhomelif Krbltesma Krbltesma neden silinsin ki yorumlarınız ? @HappyMom buna neden izin versin olumsuz yorumları bileceğiz ki biz de ona göre bebeğimiz için güvenle gidelim
gamzee123 Gs-01-03-2020 güzeldi bugün yaptırdım 23 haftalık olmuş hiç bi sorun sıkıntı çıkmadı 15 dakkaki kadar bişey sürüyor pandemiden dolayı sadece anneyi odaya alıyolar eşiniz fln almıyolar 290 tl verdim
Nursenasya Ebrugur123 saat 12ye kadar gidip kayit actirabilirsin canim bazen 13 e kadar kayit aciyolarmis bazen de 12 ye kadar
Masalela Gizem59 yaklaşık 45 dk inceledi. Herşeyi tek tek anlattı. Ben nette çok araştırdım baktım herkes olumsuz yorum yapmıştı.korkarak gittim ama benim bütün sorularımı yanıtladı.
Gkcenn HappyMom Kavacık özel medistate hastanesine gidiyorum. 22. Haftamıza randevu aldık. 650 TL ödedik. Özel sağlık sigortamın geçmediğini söylediler 🤷🏼♀️ Sağlıkla gelsin tüm bebekler❤️🙏🏼
Tubasahra zeyzey95 Teşekkür ederim peki hemen randevu veriyor mu şuan 17. Haftaya giremk üzereyim erkenden almam mi gerekiyor çok soru sordum kusura bakmayın. ☺️☺️
zeyzey95 Tubasahra ben 18 haftanın içinde aradım 21+5e randevu aldım yani arayıp şu tarihe randevu istiyorum demen lazım ben ilk sadece randevu istiyorum dedim tamam size SMS atıcaz dedi uygun olmadığım bi tarihe verdi tekrar arayıp tarih belirterek randevu istedim şimdiden de alabilirsin yada 19 haftalık olunca falan da alabilirsin
yagmurksr glsm-tzcn hangi doktor acaba semir beye mı gittiniz? Ben de başından beri karataşa gidiyorum ama henüz detaylıya girme imkanim olmadı
Mihriban22 hllglck evet özel muayeneye gırıyor cd degıl fakat bebegın herseyını 4 boyutlu renklı ultrason resmi verıyolar
Nazlikcr zeyzey95 bende şuan 22+5 gitsem olur mu acaba doktorum geçmiş dedi bende artık yaptırmak istemedim gelen herşey allahtan bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum içim rahat
Deletedmom54 Nazlikcr hayır geçmiş değil , aksine 22 hafta dolduktan sonra bazı hastalıklar daha iyi gozlendigi için ben özellikle bu haftaları bekledim. 24.haftaya kadar yapılır
zeyzey95 Nazlikcr geçmiş mi dedi? Saçmalamış bence 24e kadar yapılıyor şuanda yapılabilir hatta bebeğinin yüzünü falan daha net görürsün
Cansu_79 Nazlikcr bende 22 haftalıgım 15 gün sonrasına gün verildi gidin bence ben hiç bir testi yaptırmadım buna girmek istedim
Gamze888 MeryKCR yaklaşık yarım saat sürdü doktor hanım çok tatlı bir kadın. Cd vermedi ama fotograf verdi
MeryKCR Gamze888 ben de o hastane de muayene oluyorum da özel bölümde hiç muayene olmadım siz özelde misiniz