Jasper_es Babyshark1 ben çift isimden çok çektim yıllar boyunca o yüzden asla çift isim koyma yanlısı değilim çocuklara. Ama bu iki ismin uyumu güzel 👍
Evloilfkan Jasper_es kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. O kadar uğraştım ki iki isim yüzünden. Yük resmen başka bir şey değil. Ben de kesinlikle tek isim koymayı düşünüyorum kısmetse.
ogrencianne35 HappyMom Allah nasip ederse oğlumuz olursa Atlas Emir kızımız olursa Ece Lalin koyacağız 🙏🙏💞💞💞💞
Gamze888 Ben de 25.haftadayım kızımız gelecek inşallah. İsmini Duru veya Ela düşünüyoruz . Hem babasının hem de benim göz rengim olmasından Ela’ya daha yakınız. Bizden bir hatıra olsun isminde dedik, Nasip🥰
ipekayan HappyMom isim çarkında bana hoş isim denk gelmedi malesef Kısmet olursa Uras olacak ismi💙 Sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗
Ozerhome Nergisim09 benim kızımın adı da Azra şimdi oğluma hamileyim ne isim koyalım diye düşünüyoruz 🤔
BebegimleYeniHayat_34 Henüz cinsiyetimiz belli değil çevremdeki herkes erkek diyor erkek olursa Agah veya Ayaz düşünüyorum Kız olursa hiç düşünmedim bugün sadece aklıma Azra ismi geldi kulağa hoş bilemiyorum 🐣