Dilanatc HappyMom kızımın abi Buğlem. İkinci hamileliğimde de kız dediler. Doğumda kız olsalar adı Efa Nur olacak.
Melikebalcan HappyMom oğlumun adına egemen aras koyduk suan 6 haftalığım eğer kızım olursa melek yaren koyucagım oglum olursa tekrarsan emir asaf inşallah 🤲
heyecanlibiranne_ 38Seher bir öğrencimin ismi Artun Ata’ydı. Çok da yakışıyordu kendisine. Çok beğeniyorum o ismi. Anlamı kendine güveni olan kimse olarak geçiyor detaylı bakabilirsiniz. Ben çok yakıştırıyorum Ata isminin önüne bu ismi 😊
Jasper_es Babyshark1 ben çift isimden çok çektim yıllar boyunca o yüzden asla çift isim koyma yanlısı değilim çocuklara. Ama bu iki ismin uyumu güzel 👍
Eszraa mtg_ bende Ali ismini cok seviyorum ve bu yuzdende oglumun ismini allah izin verirse Karan ali koymak istiyorum
Nesyks Elifyali büyük ihtimalle biz de haftaya öğreceğiz cinsiyeti. Ve biz de kız da Liya erkek de Rüzgar düşündük 😊
Elifyali Nesyks cinsiyeti hiç önemli değil rabbim size ve tüm hamislere saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin… Biz erkekte karar kılmdk eşime bıraktık iki isim de güzel..
mlsmrtgl Yanarbebek uygulmamızın daha fazla kısmından ismler sekmesine geçiyorsunuz . Çark üstünde çevir var oraya basıp çarkı çeviriyorsunuz ☺️