BebegimleYeniHayat_34 hfz evet çok eskiden beri bilirim anlamını ondan dolayı da hoşuma gidiyor zaten 🤗
Kubracolak Bende malatya dan. sürekli deprem oldugundan inş ölmez de sağ kalırsak eşimin istegi üzerine OGLUMA MEHMET……… koyacagız. Ama yanına henüz isim net degil. Aslında ÇINAR cok istedim ama kimse begenmiyor.
ozlemshn0125 Bizim de kızımız olacak inşallah. 😇Adını Elisa koymak istiyorum ama tek olsun istemiyorum sizce yanına hangi ismi koyabilirim 🤗
ozlemshn0125 HappyMom Bizim de kızımız olacak inşallah. 😇Adını Elisa koymak istiyorum ama tek olsun istemiyorum sizce yanına hangi ismi koyabilirim 🤗
Minnak_anne21 ozlemshn0125 elisa liya cok güzel Ben bırakacaktım esimle ortak olsun diye elisa asya bırakacam insallah
Evlataski mtg_ benim erkek olursa MİRZA olacak Mirza Ali çok güzel olur ama görümcem oğluna aliyi bıraktığı için Aliden vazgeçtim Mirza kesin olur eğer Rabbim erkek nasip ederse yanına başka isimde bırakırım muhtemelen Renas ismide var bu arada
miralpinannesi HappyMom miralp erkek ismi güçlü savaşçı demek miray kız ismi güneş gibi parlayan ay gibi parlayan demek :)
Senactn0402 Kız olursa Tuana erkek olursa Tunahan tunana bizim için değerli Levent yüksel dinlerken söz verilmiş bir isim