Anne41 bu dediğiniz olayı burda okudum bende. Randevuları biraz sarkıyor evet ama sonuçta orası kadın doğum polikliniği gecikmelerin olması çok normal. Ben ilk gittiğimde doktor hanım müdahaleye gitti mesela acil bir durumdu ve yaklaşık bir saat bekledim ama anlayışlı olmak lazım. Bugün başkasına yarın bize. Randevu iptal etme konusunu bilemiyorum tabi bilinçli yapıldıysa hoş bir şey değil. Benim de bir kez randevum iptal oldu mesela ama yeni randevu aldım hemen.

feamtrmea Farabi pandemi hastanesi olduğu için cesaret edip kapısından gecemiyorum maalesef bu yüzden de başından beri özele gidiyorum. İnşallah sorunsuz yaparsınız doğumu az kalmış zaten ama çok dikkatli olun lütfen 🙏

Aysun_Tugra fatih devlette pandemi hastanesi dediler mecbur en yakın farabiye gidicem marmara araştırmaya da gittim orasıda çok kalabalık cidden Allah yardımcım olsun sağsalim doğurayım inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

feamtrmea bak eğer devlete devam edeceksen murat bryi tavsiye ediyorum gerçekten pişman olmazsın çok ilgili bir doktor keşke özelde olsa ona giderdim yani o derece 😊

Aysun_Tugra arkaşım her gittiğinde saatlerce bekliyordu randevulu gittiğin bir yere her seferinde bekletmek de hoş değil ama sonuçta devlet hastanesi değil orası ayrıca ben çalışıyorum işten saatlik izinler alıp çıkıyorum bu yüzden herkesin anlayışlı olması gerekli . 30 dk kadar 1 2 kere olur sorun yapmam ama sürekli 1 saati aşarsa ozaman benim için problem olur

Aysun_Tugra açıkcası brnde hastaneye gitmiyorum Çayırova semt polikliniği var sabah saatlerinde çok sakin oluyor ve randevu saatinde içeri alıyorlar özel hastane gibi iki katlı biyer ve gerçekten çok kalabalık değil zaten sadece randevusu olan hastalar geliyor o yüzfrn sorun olmuyor ☺️

Anne41 yok gecikmeli alıyor dediğim yarım saati bulmuyor tabiki bir iki kere oldu sadece. Siz çalışan bir kadınsınız zaman sizin için önemli o konuda bir şey diyemem haklısınız. Zaten dediğiniz gibi her seferinde bekleyeceksin devlete gideriz 🤷

Ben yüzyıl v. Ceyhun beye gidiyorum. Çok da memnunum. İyi bir doktor ilgili bana da bebeğime de sağolsun. 33 hafta dayım erken doğum riskim var. Beni çok motive ediyor. Bu haftaları onun sayesinde gördüm. Yoksa zordu gibi.

Anne41 murat beyi bi kişi daha tavsiye etmişti ama kendimi bayan doktorda daha rahat hissediyorum sanırsam son ihtimal onada giderim denemedğim kalmadı nasıl olsa 🤦🏻‍♀️ fatmanur hanım nasıl ilk defs gidicem bi bilginiz var mı acaba

Anne41 ay ne güzelmiş sizinki. Valla özele para yetişmiyor hele d benim riskli diye bazen daha sık gitmem gerekiyor başka polikliniğine falan görünmem gerekiyor normal bir dönemde olsaydık gitmezdim özele ya da en azından arada bir giderdim. Siz şanslısınız 🤗

Gebze fatıh devlet hastenesı Gülçin Güner cok iyi bır doktor tavsiye ederım

feamtrmea ben bebeklerin her şeyini hatta oğlumun ihtiyaçlarını bile hep internetten alıyorum. İnsanlar bilinçsiz çünkü kimde ne olduğu belli değil ki.

Sumeyyeture en son Cihangir beye gittim yani çok beğenmedim ama hiç bir doktor içime sinmezse devam edebilirim şuan kararsızım onuniçin Allah hayırlısıyla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😍

Anne41 bende oraya gittim bi kere ama sabit bi doktordan randevu bulabiliyo musunuz her gittiğinizde mesela ?