Aysun_Tugra açıkcası brnde hastaneye gitmiyorum Çayırova semt polikliniği var sabah saatlerinde çok sakin oluyor ve randevu saatinde içeri alıyorlar özel hastane gibi iki katlı biyer ve gerçekten çok kalabalık değil zaten sadece randevusu olan hastalar geliyor o yüzfrn sorun olmuyor ☺️
Kocaeli /GEBZE HASTANE TAVSİYESİ
Ben merkez hastahanesinde Cihangir beye gidiyorum baştan itibaren çokta memnunum özele gidiceksen tercih edebilirsin canım
Aysun_Tugra kesinlikle dışarı alışverişe bile gidemiyo insan gönlünce
Anne41 yok gecikmeli alıyor dediğim yarım saati bulmuyor tabiki bir iki kere oldu sadece. Siz çalışan bir kadınsınız zaman sizin için önemli o konuda bir şey diyemem haklısınız. Zaten dediğiniz gibi her seferinde bekleyeceksin devlete gideriz 🤷
Aysun_Tugra Amiiin 🤲
Ben yüzyıl v. Ceyhun beye gidiyorum. Çok da memnunum. İyi bir doktor ilgili bana da bebeğime de sağolsun. 33 hafta dayım erken doğum riskim var. Beni çok motive ediyor. Bu haftaları onun sayesinde gördüm. Yoksa zordu gibi.
Anne41 murat beyi bi kişi daha tavsiye etmişti ama kendimi bayan doktorda daha rahat hissediyorum sanırsam son ihtimal onada giderim denemedğim kalmadı nasıl olsa 🤦🏻♀️ fatmanur hanım nasıl ilk defs gidicem bi bilginiz var mı acaba
Anne41 ay ne güzelmiş sizinki. Valla özele para yetişmiyor hele d benim riskli diye bazen daha sık gitmem gerekiyor başka polikliniğine falan görünmem gerekiyor normal bir dönemde olsaydık gitmezdim özele ya da en azından arada bir giderdim. Siz şanslısınız 🤗
Gebze fatıh devlet hastenesı Gülçin Güner cok iyi bır doktor tavsiye ederım
feamtrmea ben bebeklerin her şeyini hatta oğlumun ihtiyaçlarını bile hep internetten alıyorum. İnsanlar bilinçsiz çünkü kimde ne olduğu belli değil ki.
Sumeyyeture en son Cihangir beye gittim yani çok beğenmedim ama hiç bir doktor içime sinmezse devam edebilirim şuan kararsızım onuniçin Allah hayırlısıyla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😍
Anne41 bende oraya gittim bi kere ama sabit bi doktordan randevu bulabiliyo musunuz her gittiğinizde mesela ?
Aysun_Tugra hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🤗
Aysun_Tugra bende çoğunu internetten aldım dışarı çıkılmıyo ki🥺
Anne41 meb bende gebze merkez hastanesine gidiyorum doktorum cihangir ay çok memnunum, tavsiye ederim
Sumeyyeture
Cihangir bey çok yoğun bu yüzden de ilgisiz. muayenesi devlet hastanesindeki gibi t dk bile sürmüyor
feamtrmea valla bu zamanda en akıllıca olanı o zaten. Sağ salim doğuralım da inşallah geçer elbet bu günler de
Sumeyyeture kaç haftalık canım doktorlarımız aynı ☺
feamtrmea devlette ki kadın doğumcular doğuma girmiyor zaten ebeler yaptırıyor . Çatı muayenesi vs ebeler yapıyor. yani bide doktor sonuçta ilk zamanlsr eşim de kadın doktor olsun diye çok baskı yapıyordu zamanla onu da ikna ettim Allah her zaman hayırlısını versin öyle dua et kadın erkek dk farketmez yoksa .