• Doğum
  • Sezeryan olacak annişlrr

arasseda nasıl geçti çok ağrın oldumu toparlandınıöı hemen 😍

pera_ kızım 1 buçuk yaşında onda sezeryan oldum zor bir donem atlattım çok ağrım oldu benim inşallah sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına şimdi ikinciye hamileyim ama korkmuyorum doğumdan 😀

pera_ ben oldum canım benimki çok zor oldu tabi herkesin acı eşiği farklı kimilerinin ki daha kolay oluyor

pera_ bizimde sezeryana son 23 günümüz kaldı nasipse 💙👶🦁

pera_ ben oldm canm benm çok rahat geçti 34. Haftada suyum geldi aniden. Hiçbi sıkıntm yoktu. Almak zorunda kaldı doktr bebeği. Kendimi normal doğuma hazırlıodm oysaki bebeğimn başı çoktan aşagı dönmüştü bile hiç sezeryan olcgm aklıma gelmezdi. Hiç sancımda çıkmadı beş dakikada bebeği çıkardı doktrm gösterdi spinal mi olacaksn

Mihriban94 benim artık dönmesi imkansız doğuma giriyorum ☺️ sancılarım geldi. Bebeğim bütün kontrollerde ters duruyordu. Makat asagidaydi doktorum dönmez dedi dönmedi 😂

pera_ 5.gunde anca toparlandım. Hastanede zaten ağrı kesici vs veriliyor narkoz etkisi gecınce biraz ağrı vr sızlama oluyor ama dayanılmıcak gibi degil. Ben ilk yürüyüşte çokk zorlandım yataktan kalkmak oturmak vs zor oluyor. 4.gunden sonra yavaş yavaş hareketlerim düzelmeye başladı gecmeyen acı yok kısaca:)

Benimde doğumum sezeryan olcak ama doktor günü ne zaman verir ortalama başından beri belli olan bir doğum şekliydi sezeryan da. Pazartesi doktora gideceğim 31 haftalık olacağız pazartesi gün verir mi doktor?

betulcakici dikiş yerlerinde bazen acı oluyor ani hareket yapınca falan bide üst tarafı hala uyuşuk, ağrım yok ama ilk günden beri ayaktayım ben sizde bol bol yürüyün daha kısa sürede atlatırsınız inşallah😊

Odymerve doktordan doktora değişir o ama size gün vermesi için biraz erken bence bebeğin gelişimine göre falan veriliyor çünkü

Sueda29 maşallah Allah bağışlasın evet sipinal

Bende perşembe gece oldum canım korktuğum kadar kötü değilmiş 😂 ayağa kalkmaya korkmamak lazım yoksa zor oluyo

pera_ bende pazartesi günü allah izin verirse oğlumu kucağıma alıcam allah herkesin evladını bağışlasın sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin 3. Doğumum olucak inşallah