Kizimveoglumm Bestmat merhabaaa 19 hafta olduk biz 26 eylülde randevum var detaylı için bizde cok heycanlıyız 👼👼😂😇
Bestmat Kizimveoglumm bnmde henüz belli değil 26eylülede varmış baya bnm günlerim geçmiyor 😅daha günü belli değil
Ozlem_20 Bestmat kasık ağrısı yaşamadım ama belim cok ağrıyor uzaninca falan belimden kıtır kıtır sesler geliyor cok ağrı oluyor belimde
Deletedmom54 Bestmat 22 haftada bazı hastalıklar kendini gösteriyormuş o yüzden 22 ve sonrası yapılması daha iyi dediginiz gibi
Pukiyolda Bizde 18+6 yız 🥰 Haftaya detaylı ultrasona gireceğiz , yaklaşık üç haftadır belim çok ağrıyor özellikle uzandığım yerden kalkarken onun dışında her şey çok güzel 😍🦋
Bestmat Pukiyolda cnm bel ağrısı çok normal bence en heyecanlısı ayrıntılı inş güzel sonuçlarla çıkarsınız 🙏🏻
Arasarzu Bestmat Girdim canım dün çok güzeldi yarım saat sürdü hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür oğlum yüzünü göstermedi bir türlü ama sağlıklı olsun yeter bana 😊
Bestmat Arasarzu darısı bana cnm çok heyecanlanıyorum o sağlıklı olsun hayattaki ilk isteğim bu inş bizde güzel haberlerle çıkalım 🙏🏻
Arasarzu Bestmat İnşallah sende güzel haberler alırsın canım bebeğini izlemek çok güzel benimki biraz inatçı olduğundan sürekli yüzünü kapattı doktorumuzu çok uğraştırdı 😊
Bestmat Arasarzu inşşş çok uğraştırmaz Çok güzel geçsin hepimizin Şükür sen atlatmışsın🙏🏻Benimki hep arkası dönük oluyor inş bukez öyle olmaz🙏🏻
Arasarzu Bestmat Benimde hep gösteriyordu ama bu sefer inat etti elleri yüzünden hiç eksik olmuyor inşallah siz görürsünüz inşallah her şey yolunda gider sizinde 😊
Zekiye_79 Bebislerimiz Ben de 21 Eylül’de detaylı otura sonra gireceğim 23 haftalık falan Olacağım şu an 21 haftalık altı Günlüğüme 🤗
Bestmat Arasarzu inşşş hepimizin hayırlısı ile güzel geçer bnmkide çok uğraştırır diye düşünüyorum 😅sağlıklı olsunda en önemlisi
Ysm-- Bestmat 21.haftaya girdi kızım şükür 🥰 detaylıya 1 eylülde girdim hiç yerinde durmadıgı için resim çekemedi doktor 🙈bebegim sağlıklıymış tek sıkıntı rahim agzımda kısalma gördü igne oldum bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde zamanında kucagımıza alırız ❤🤲🏻
Bestmat Ysm-- bnmde devAmlı rahmimi ölçüyorlar ama önemli olan tabiki ayrıntılıdaki sonuç inşşş sorunsuz atlatırsın cnm bu ayrıntılıyı bende çok merak ediyorum 🙄