Bestmat Ozlem_20 ne güzel hissetmen 🧿inş Rabbim banada nasip etsin o tekmesini hissedeyim kuzumun Malesef bulantı bendede oluyor bide reflü var ki boğazım yanıyor 🥺 beni zorlayan daha çok kasık ağrısı oluyor ilk 3ayda böyle ağrı hiç olmamıştı büyüdükçe oluyor sanırım
Ozlem_20 Bestmat kasık ağrısı yaşamadım ama belim cok ağrıyor uzaninca falan belimden kıtır kıtır sesler geliyor cok ağrı oluyor belimde
Kizimveoglumm Bestmat merhabaaa 19 hafta olduk biz 26 eylülde randevum var detaylı için bizde cok heycanlıyız 👼👼😂😇
Bestmat Kizimveoglumm bnmde henüz belli değil 26eylülede varmış baya bnm günlerim geçmiyor 😅daha günü belli değil
Deletedmom54 Bestmat 22 haftada bazı hastalıklar kendini gösteriyormuş o yüzden 22 ve sonrası yapılması daha iyi dediginiz gibi
Pukiyolda Bizde 18+6 yız 🥰 Haftaya detaylı ultrasona gireceğiz , yaklaşık üç haftadır belim çok ağrıyor özellikle uzandığım yerden kalkarken onun dışında her şey çok güzel 😍🦋
Bestmat Pukiyolda cnm bel ağrısı çok normal bence en heyecanlısı ayrıntılı inş güzel sonuçlarla çıkarsınız 🙏🏻
Arasarzu Bestmat Girdim canım dün çok güzeldi yarım saat sürdü hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür oğlum yüzünü göstermedi bir türlü ama sağlıklı olsun yeter bana 😊
Bestmat Arasarzu darısı bana cnm çok heyecanlanıyorum o sağlıklı olsun hayattaki ilk isteğim bu inş bizde güzel haberlerle çıkalım 🙏🏻
Arasarzu Bestmat İnşallah sende güzel haberler alırsın canım bebeğini izlemek çok güzel benimki biraz inatçı olduğundan sürekli yüzünü kapattı doktorumuzu çok uğraştırdı 😊
Bestmat Arasarzu inşşş çok uğraştırmaz Çok güzel geçsin hepimizin Şükür sen atlatmışsın🙏🏻Benimki hep arkası dönük oluyor inş bukez öyle olmaz🙏🏻
Arasarzu Bestmat Benimde hep gösteriyordu ama bu sefer inat etti elleri yüzünden hiç eksik olmuyor inşallah siz görürsünüz inşallah her şey yolunda gider sizinde 😊
Zekiye_79 Bebislerimiz Ben de 21 Eylül’de detaylı otura sonra gireceğim 23 haftalık falan Olacağım şu an 21 haftalık altı Günlüğüme 🤗
Bestmat Arasarzu inşşş hepimizin hayırlısı ile güzel geçer bnmkide çok uğraştırır diye düşünüyorum 😅sağlıklı olsunda en önemlisi