MinelinAnnesi Bestmat Henüz erken canım ama 19’da ufak böyle kelebek çırpınması gibi hissetmeye başlayabilirsin☺️ inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza🙏🏻 Benim kızım da aksine çok hareketli🥰 İnşallah ayrıntılılarımızda güzel gelir hepimizin🙏🏻
Bestmat MinelinAnnesi bende çok istiyorum onu hissetmek en güzel duygu olsa gerek inşş haftaya hissederim devamlı ultrasona ihtiyaç duymam vursa yeter😅
NurSema01 Bestmat bende Adana’da Çukurova üniversitesine ulaşamadım ordan bi tanıdık buldum öyle gidicem
Bestmat NurSema01 kesinlikle hastanelere ulaşmak zor ancak tanıdık vasıtası ile bende bulsam Hacettepe de yaptırmak istiyorum
Bestmat Baharata inşşş bende hissederim hiç kıpırtı bile Yok 18+3üz sağlıklı olsunlarda 🙏🏻 Bnmde çok fazla kasık ağrım batmam oluyor rahim büyüdüğü için sanırım 🙄
Ozlem_20 Bestmat 19+4 üm haftaya ayrıntılı ultrason gircem :) bugün herekteini hissettim ay cok güzel bi duydu :) disardan da hafif fark ettim :) baklm nasl olcak Mide bulantısı mahvediyor ilac kullanıyorum
Bestmat Ozlem_20 ne güzel hissetmen 🧿inş Rabbim banada nasip etsin o tekmesini hissedeyim kuzumun Malesef bulantı bendede oluyor bide reflü var ki boğazım yanıyor 🥺 beni zorlayan daha çok kasık ağrısı oluyor ilk 3ayda böyle ağrı hiç olmamıştı büyüdükçe oluyor sanırım
Bestmat Eeezgi aynen bende şöyle iyi şeyler duyayım 6.ayda başlarım Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻Bunlar hayattaki en güzel mutluluk verici şeyler
Ozlem_20 Bestmat kasık ağrısı yaşamadım ama belim cok ağrıyor uzaninca falan belimden kıtır kıtır sesler geliyor cok ağrı oluyor belimde
Kizimveoglumm Bestmat merhabaaa 19 hafta olduk biz 26 eylülde randevum var detaylı için bizde cok heycanlıyız 👼👼😂😇
Bestmat Kizimveoglumm bnmde henüz belli değil 26eylülede varmış baya bnm günlerim geçmiyor 😅daha günü belli değil
Deletedmom54 Bestmat 22 haftada bazı hastalıklar kendini gösteriyormuş o yüzden 22 ve sonrası yapılması daha iyi dediginiz gibi
Pukiyolda Bizde 18+6 yız 🥰 Haftaya detaylı ultrasona gireceğiz , yaklaşık üç haftadır belim çok ağrıyor özellikle uzandığım yerden kalkarken onun dışında her şey çok güzel 😍🦋
Bestmat Pukiyolda cnm bel ağrısı çok normal bence en heyecanlısı ayrıntılı inş güzel sonuçlarla çıkarsınız 🙏🏻
Arasarzu Bestmat Girdim canım dün çok güzeldi yarım saat sürdü hiçbir sorunumuz yok Allaha şükür oğlum yüzünü göstermedi bir türlü ama sağlıklı olsun yeter bana 😊
Bestmat Arasarzu darısı bana cnm çok heyecanlanıyorum o sağlıklı olsun hayattaki ilk isteğim bu inş bizde güzel haberlerle çıkalım 🙏🏻