hnrgns yani evet özel hastanelerde çok fazla zaman ayırmıyorlar size şahsen benim içim rahat etmemişti pernatolog daha ayrıntılı olarak inceliyor damarlarına kadar inceliyor düşünün yani 😅 aklınızda soru işareti kalmıyor eğer hastanede yaptıracaksanız da sorular sorun bebeğim nasıl burun kemiği ense kalınlığı kalbi damarları vs diye sormazsanız söylemiyor kimse bir şeyler

hnrgns perinatolog bunun eğitimini almış oluyor ve tüm organlara ayrıntılı şekilde bakılıyor . Normal ultrasonda o kadar ayrıntılı bakılmıyor 🌼

Ncr hastanesinde detaylı yaptıranınız var mi, memnun kaldınız mi?

Rumnur canım ben ncr de emine kurt a gidiyorum o yönlendirdi beni perinatoloğa da zaten.

Ruya26 Anladım canım sağolasın Bende detaylı için ncr ye gideceğim İnşâAllah, Normalde doktorum Mehmet nezih bey tammette, orada detaylı yapılmıyormuş, memnun kaldın mı doktor nasıl biri?

Rumnur canım ben detaylıyı ncr de yaptırmadım normalde muayene için ncr ye gidiyorum ama doktorum detaylı için perinatoloğa yönlendirdi ayrı kliniğe yani hastanede değil.Ncr de perinatolog yok.Gaziantepte 2 kişi var 2sininde kliniği var ayrı.

Pukiyolda bende tuncay yüceye gttim geçen hafta çokta memnun kaldım yaklaşık yarım saat inceledi resimlerini çekti fiyattada yardımcı oluyolar çokta ilgililer

Ruya26 Ben arayıp sordum ncr de radyoloji kısmı yapıyormuş canım, sana sorduğum ncr deki doktorundan memnun musun ilgili mi ?

Emine kurta gidiyorum canım memnunum güzel inceliyor her seferinde en azından 5 dkda çıkmıyorsun dışarı :))

Eda-1993 Benimle de en başından beri çok ilgili , kilosunu gelişimlerini söylüyor , ilacım bittiyse mesela ilacın bitmiş yazalım diyor , detaylı ultrason zamanın şu zaman diyor mesela . Siz kaçıncı haftadasınız acaba

Pukiyolda ben 16 cı haftadayım banaa dogru durust birsey demiyor hiç kilosunu söylemedı boyun ölcusunu söymedı ilaç yazıyor ama başka birsey yok eşimle gitemıyorum ulturosana en sevmedıgım sey