merhaba bende gaziantepteyim ilk kontrollerim için üniversiteye gittim.gaziantepte önerebilecepiniz kadın doğum uzmanı kimdir
Gaziantep’te Detaylı Ultrason
senemmm123 özele gitme durumun varsa Sanko Hastanesi İsmail Temur , yada Anka hastanesi Yasemin hanım ♥️
senemmm123 Ben Defalife hastahanesi Fatma esin karçine gidiyorum memnunum
Pukiyolda bende ona gidiyorum 2. Gebeliğim ilki normal doğum yaptı ayrıntılı neden görmek istiyorsun bi sıkıntımı var hastanede var bi ücret veriyorsun orda bakıyorlar
Pukiyolda ben de ona gidiyordum çok memnun kaldım 🥰 aynen ben de onun tavsiyesiyle ona gittim
Doktorum Gaziantep’te 2 perinatolog olup ikisininde iyi olduğunu ikisinden birisine gidebileceğimi söyledi instagram hesaplarından inceleyip tuncay yüceye gitmeye karar verdim.Güzel bişey ama detaylı ultrason sırf yüzünü görmek için bile gidilebilir ☺️
Tubahacik Ayrıntılı ultrason haftam geldi yoksa çok şükür bir sorun yok🤲🏻bir de esin hanım istersen perinotoloğa gidebilirsin istersen hastahanede de yapılıyor demişti ☺️
Ruya26 huhuuu ne güzel 😍
Ruya26 yaaa çok heyecanlandım 🙊 merakla bekliyorum 😍
hnrgns yani evet özel hastanelerde çok fazla zaman ayırmıyorlar size şahsen benim içim rahat etmemişti pernatolog daha ayrıntılı olarak inceliyor damarlarına kadar inceliyor düşünün yani 😅 aklınızda soru işareti kalmıyor eğer hastanede yaptıracaksanız da sorular sorun bebeğim nasıl burun kemiği ense kalınlığı kalbi damarları vs diye sormazsanız söylemiyor kimse bir şeyler
herbiseyim ismailemi gidiyorsun sen
hnrgns perinatolog bunun eğitimini almış oluyor ve tüm organlara ayrıntılı şekilde bakılıyor . Normal ultrasonda o kadar ayrıntılı bakılmıyor 🌼
Ncr hastanesinde detaylı yaptıranınız var mi, memnun kaldınız mi?
Aysegulum27_ yok gorumcem gitti ben Yasemin hanıma gidiyorum