Pelintt Mlkslc ben ona gidiyorum memnunum ama Eylül ayı daha randevu açılmadı dediler siz alabildiniz mi
Mlkslc Pelintt canım ben gaziantepliyim ama gelin olarak Van a geldim annemlerin yanına gidince hemen o doktora gidiyorum
Ruya26 Eda-1993 esin hocaya bi kere de ben gittim acele acele bakıp çıkarttı kovalayan varmış gibi 2 dkda kapıdaydım geri bidaha gitmedm 😬 doktorlara da bişiy diyemiyorum gerçi artık kapıda 40 kişi bekliyor
Pukiyolda Eda-1993 pandemiden dolayı tek girmek zorundayız 😕 ben de hiç memnun değilim ama ne yapalım 🥺 en son gittiğimde kendisi söyledi kilosunu 250 gr olmuş dedi. Bende 18+3 deyim
Pukiyolda Eda-1993 o zaman değiştirin doktorunuzu hem içiniz rahat eder hem de bebeğiniz hakkında daha iyi bilgi alırsınız 🙏🏼
aysenur2880 Mlkslc kendi özel muayene yeri açtı eylül 10 dan itibaren oraya geçicek galiba, bende esin hanıma gidiyorum hatta bi kaç gün sonra kontrolüm var defa life da yine olacak 24. Haftaya giricem bende
herbiseyim OzgeSahin2 hadi yaaa 🙄 ben hiç öyle bir yorum almadım 🤔 Hatem hastanesi nazire hanım o biliyor musunuz ? Yada onerebileceginiz bayan doktor varmı ?
OzgeSahin2 herbiseyim inan hic bilmiyorum guzelim medical parkin kadin dogum doktorlarina iyi diyorlar bide yaşam hastanesinde şükran göçer varmis o cok iyi diye duydum
Pelintt Mlkslc bana Eylül 20 de gel dedi burda misiniz dedim burdayım dedi yani hatemde son gittiğimde dedi bunu
Pukiyolda Eda-1993 maalesef hiç görmedi😪 çok üzülüyorum bende ama bu pandemi sürecinden ötürü tek kişi girebiliyorum 😔