DidEmre evet cnm o kadar tedaviden sonra benim hiç umudum yoktu inanki eş problemimde vardı eşimde tedavi görüyordu rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲

O kadar şey kullandım ki .klomen femera iğneler, şeker hapları bitkisel şeyler..
    inofolic de onlarda biriydi.bende o da işe yaramamıştı. Rahim filminden sonra hamile kalmıştım ben.

DidEmre bende kullandım combi olan değil inofolic saşe pembe bir kutuydu ve kullandığım ay hamile kaldım çok şükür yumurta kalitesini arttırıyor ve günleri değerlendirdim 1 gün ilişki 1 gün dinlenme yani 2 günde bir ilişki oldu görev gibiydi ama çok şükür aratmadı Rabbim darısı başınıza inşallah sağlıklı bi şekilde

Ssmzsh benm yumurtlama günlerim 5 7 9 ağustostu malesef o günlerde ev taşınma olayı oldu degerlndıremedık. Doktora gebelik düşünüyoruz bu ay dediğimde bu ilacı verdi kapsül şeklinde kutusu mavi. İnş ben hamile kalırım bi de pıhtılaşma olduğu için iğneye başlanacak

Degisken demek ki senin yumurtalıkların tıkalıymış canmm..bna şimdilik doktor rahim filmi istemedi. Hamile kalabiliyorum fakat karnımda gelişimi duruyor pıhtılaşma cıktı

Bende tam bu ilaç için konu açacaktım. Yeni doktordan geldim ve banada bu ilacı verdi. Yumurtalarım gelişmiyormuş. 3 ay kullan gel dedi. Gerçekten faydası olacakmı acaba bende.

DidEmre canım ben 8 ay kadar kullandım. Sabah akşam aç karnına suya kattım. Benimki tozdu. Bende hamile kalmama etkisi olmadı, ama hamile kalınca folik asit değerim en yüksek değerde çıktı😀

Minaliy ultrasonda baktı bana 2 doktora da gttım ayrı ayrı korunmayı bırakabilirsn hamile kalmaya müsait dedi dger doktor .farklı doktor da pıhtılaşma sonucumu görünce durumu anlatınca ınofolic combi yi yazdı hamileliği kolaylaştırıyormus

DidEmre yok canım ilk denemem. Sadece yumurtlama sorunum var işte pcos dan dolayı ama ilaç baya iyimiş ama

Yaklasik 3 4 kutu kullandim ama bana faydasi olmadi maalesf ileri derece pcoluyum:(

DidEmre aynen canım biraz pahalı. Ben en son 80 küsura almıştım 5 ay önce. 8 ayda 2-3 kere zam gördüm o ilaçta😀 sürekli arttırıyorlar