Kızlar ben 2 düşük yaptım. Genetik test pıhtılaşma eğilimi çıktı folıkasıt folbiol ve 100mg corasprin kullanıyorum. Dün doktora gittim rutin kontrol olarak durumu anlattm .bana bu ilacı yazdı günde 2 defa aç karnına içememi söyledi. Ben 6 aydr korunduğumu söyledim genetik sonucu bekledigim için. Bu ilacı daha önce kıllanan var mı
İnofolic combi
Bu ilacı daha önce kullanan oldu mu?
DidEmre mrb ben kullandım ve bir kutu bitmeden hamile kaldım 7 yıldır uğraşıyorduk 3 kez tüp bebek yaptım olmadı daha sonra doktorum bu ilacı vermişti sonra minik mucizem geldi şuan 12+1 deyiz çok şükür 🙏
Merhaba ☺️ Ben 3 ay kullandım sonra hamile kaldım çok şükür
Benim arkadaşım da kullanmaya başladığı Ay hamile kaldı polikistik overli
Bkucukavcu etkili bi ilaç diye duydum yumurtanın kalitesini artırıyormuş hamileliği kolaylaştıyormuş.
Hashasim2020 bende polikistik over yok canım .2 defa düşük yaptım .son düşükten sonra 6 7 aydr korunuyordum ta ki sonuçlarım çıkana kadar. İnş sağlıklı hamileliğim olur
DidEmre evet cnm o kadar tedaviden sonra benim hiç umudum yoktu inanki eş problemimde vardı eşimde tedavi görüyordu rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Bkucukavcu böyle güzel şeyler duydukça mutlu oluyorum. İnş canm isteyen herkese versin rabbim
O kadar şey kullandım ki .klomen femera iğneler, şeker hapları bitkisel şeyler..
inofolic de onlarda biriydi.bende o da işe yaramamıştı. Rahim filminden sonra hamile kalmıştım ben.
DidEmre bende kullandım combi olan değil inofolic saşe pembe bir kutuydu ve kullandığım ay hamile kaldım çok şükür yumurta kalitesini arttırıyor ve günleri değerlendirdim 1 gün ilişki 1 gün dinlenme yani 2 günde bir ilişki oldu görev gibiydi ama çok şükür aratmadı Rabbim darısı başınıza inşallah sağlıklı bi şekilde
Bende tam bu ilaç için konu açacaktım. Yeni doktordan geldim ve banada bu ilacı verdi. Yumurtalarım gelişmiyormuş. 3 ay kullan gel dedi. Gerçekten faydası olacakmı acaba bende.
DidEmre canım ben 8 ay kadar kullandım. Sabah akşam aç karnına suya kattım. Benimki tozdu. Bende hamile kalmama etkisi olmadı, ama hamile kalınca folik asit değerim en yüksek değerde çıktı😀
ikizannesi2985 evet canm folıkasıt degerı yükseltıyormuş bu ilaç. Baya da pahalı 90 lira 😊