Degisken demek ki senin yumurtalıkların tıkalıymış canmm..bna şimdilik doktor rahim filmi istemedi. Hamile kalabiliyorum fakat karnımda gelişimi duruyor pıhtılaşma cıktı

Bende tam bu ilaç için konu açacaktım. Yeni doktordan geldim ve banada bu ilacı verdi. Yumurtalarım gelişmiyormuş. 3 ay kullan gel dedi. Gerçekten faydası olacakmı acaba bende.

DidEmre canım ben 8 ay kadar kullandım. Sabah akşam aç karnına suya kattım. Benimki tozdu. Bende hamile kalmama etkisi olmadı, ama hamile kalınca folik asit değerim en yüksek değerde çıktı😀

Minaliy ultrasonda baktı bana 2 doktora da gttım ayrı ayrı korunmayı bırakabilirsn hamile kalmaya müsait dedi dger doktor .farklı doktor da pıhtılaşma sonucumu görünce durumu anlatınca ınofolic combi yi yazdı hamileliği kolaylaştırıyormus

DidEmre yok canım ilk denemem. Sadece yumurtlama sorunum var işte pcos dan dolayı ama ilaç baya iyimiş ama

Yaklasik 3 4 kutu kullandim ama bana faydasi olmadi maalesf ileri derece pcoluyum:(

DidEmre aynen canım biraz pahalı. Ben en son 80 küsura almıştım 5 ay önce. 8 ayda 2-3 kere zam gördüm o ilaçta😀 sürekli arttırıyorlar

DidEmre tıkalı değilmiş açık çıktı filmde. Zaten ondan önce ilk kızıma da kendiliğinden hamile kaldım.ama tabi rahim filmi çekilirken verilen ilaçla temizlenmiş oldu

Degisken anladım canm simdilik doktor benden istemedi rahim filmi. İnş hayrlı sonuçlar alırız