Gzdnr2113__ Anladım canım iç karnım genişti benim sanırım göbeğimde 30 haftadan sonra cıkmıstım zaten 😄
Ters Olan Bebek Ne Zaman Döner??
İlk doğumum diye normal doğum çok istedim gerisi kısmet artık
Akbas77- aa benim 5 aylıkken 7 aylık gibi görünüyodu valla😳
- Düzenlendi
Gzdnr2113__ Yok canım ya benim hala bile o kadar büyük değil 37+6 yım ama sanki 25 haftalık gibi falan arkadan hic belli olmuyor hamile olduğum 😂😂
Sans-2020 benim 29 haftalıkken döndü bende endişe etmiştim döndü diye ama normalmiş mutlu olmuştum sonra. İnşallah sizinde döner
Akbas77- benim 37 ye girdi bugün havan topu gibi masallah cok zorluyor yürürken yatarken sanki 10 kg su sişesi var karnımda acayip bi baskı var assagı doğru😳
Gzdnr2113__ Sağlıklıca hemencecik alalım kucağımıza 🥰😘
Sans-2020 canım bazen son dakika ya kadar bile dönebiliyor benimki 38+5 döndü şuan 40 haftalığım inat etti doğmuyor 😅😂
Akbas77- insallah hepimizin evladı için🙏
Akbas77- aa doğum nezmn sizin ayniyiz sizinle
Benim 33 haftalık dönmüş bile 🤷♀️😂
Akbas77- bel sırt agrisi ishal şikayeti fkn varmi sizdede geçen hafta 1 cm açılma vardı 2 gündede ağrılar başladı doğum belirtisimi acaba bunlar
Sans-2020 benim 35+5 de döndü o xamana kadar dönmemişti hiç
kucukprensmoom Canım yarın çatı muayenesi var doktor ona bakıp normal olup olmıcağına karar vericek normal olursa en fazla 30 ağustosa kadar beklerim dedi
kucukprensmoom Gecen hafta ishal mide bulantım vardı doğum belirtisi dediler ama değilmiş gibi cünkü nişanım da geldi gecen hafta başı hala bi hareket yok
Akbas77- çatı muanesi hangi haftada başlıyor
Akbas77- hadi güzel haberlerinle inşallah
Sans-2020 vallahi bende az önce çatı muanesi oldum 37+0 ım bebek geçen hafta doğum pozisyonu almıştı ama bu hafta tekrar dönmüş makat geliş şuan haftaya perşembe sezeryan randevusu verdi