34 haftalık hamileyim bebeğim hala ters duruyor böyle olanlar bebeğiniz ne zaman döndü? Ya da dönmesi için yapılan birşey var mi?
Ters Olan Bebek Ne Zaman Döner??
Sans-2020 benimde 34 te ters döndü doktor döner dedii ebem dönmez büyüdü artık hareket alanı daraldı ve dönmedide mecburi sezeryan oldum makat geliş oldugu için
Akbas77- emekle demişti Dr başka bir yol var mi bildiğiniz?
Sans-2020 32 haftadan sonra dönmüyor malesef bide bebek tontikse hiç olmuyor ben bu bebegimi normal doğurmayı coook istedim fakat 34 haftalıkken 3.100 gr 50 cm di dönemedi😁
Gzdnr2113__ 34haftaluk 2.130 gr ama dönme konusunda iyice hayallerim bitti
Sans-2020 bebege baglı bazıları tembellikten dönmüyor sanırım😳😁
Gzdnr2113__ 33+4 ten sonra döndü belli olmaz 👍
Akbas77- benim iç karnım dar oyüzden dönemedi
Princessmother valla benimkiler aksi cıktı 2side aynı sekilde makat geldi normal dogum en güzeli ama olmayınca olmuyor
Gzdnr2113__ Anladım canım iç karnım genişti benim sanırım göbeğimde 30 haftadan sonra cıkmıstım zaten 😄
İlk doğumum diye normal doğum çok istedim gerisi kısmet artık
Akbas77- aa benim 5 aylıkken 7 aylık gibi görünüyodu valla😳
- Düzenlendi
Gzdnr2113__ Yok canım ya benim hala bile o kadar büyük değil 37+6 yım ama sanki 25 haftalık gibi falan arkadan hic belli olmuyor hamile olduğum 😂😂
Sans-2020 benim 29 haftalıkken döndü bende endişe etmiştim döndü diye ama normalmiş mutlu olmuştum sonra. İnşallah sizinde döner
Akbas77- benim 37 ye girdi bugün havan topu gibi masallah cok zorluyor yürürken yatarken sanki 10 kg su sişesi var karnımda acayip bi baskı var assagı doğru😳
Gzdnr2113__ Sağlıklıca hemencecik alalım kucağımıza 🥰😘