Sans-2020 34 haftalık hamileyim bebeğim hala ters duruyor böyle olanlar bebeğiniz ne zaman döndü? Ya da dönmesi için yapılan birşey var mi?
busratunk5 Sans-2020 benimde 34 te ters döndü doktor döner dedii ebem dönmez büyüdü artık hareket alanı daraldı ve dönmedide mecburi sezeryan oldum makat geliş oldugu için
rukiye-02 Sans-2020 valla benim ki de hep ters dönüyordu canı isterse normale dönüyordu eni sonu sezeryan olmak zorunda kaldım dönmesi de biraz şans meselesi 😅
Gzdnr2113__ Sans-2020 32 haftadan sonra dönmüyor malesef bide bebek tontikse hiç olmuyor ben bu bebegimi normal doğurmayı coook istedim fakat 34 haftalıkken 3.100 gr 50 cm di dönemedi😁
Mommommomy busratunk5 merhaba makat gelis oldugunda sezaryen daha zor oluyor diye duydum bebek ya da anne icin zorlugu var mi? Ben de 2 gun sonra bu sebepten sezaryen olacagim da..
Akbas77- Sans-2020 İlk defa duyuyorum emekleme olayını valla bi yolu yok canım ne yaparsan yap dönücek bebek son gün bile dönüyor 🙏🏻
Akbas77- Sans-2020 Bitmesin hayallerin 34 haftalıkken 2600 dü 36+6 da 2900 ken döndü canım dönüceği varsa tombik falan farketmiyor
Gzdnr2113__ Princessmother valla benimkiler aksi cıktı 2side aynı sekilde makat geldi normal dogum en güzeli ama olmayınca olmuyor
Akbas77- Gzdnr2113__ Anladım canım iç karnım genişti benim sanırım göbeğimde 30 haftadan sonra cıkmıstım zaten 😄
Akbas77- Gzdnr2113__ Yok canım ya benim hala bile o kadar büyük değil 37+6 yım ama sanki 25 haftalık gibi falan arkadan hic belli olmuyor hamile olduğum 😂😂
Gzdnr2113__ Akbas77- benim 37 ye girdi bugün havan topu gibi masallah cok zorluyor yürürken yatarken sanki 10 kg su sişesi var karnımda acayip bi baskı var assagı doğru😳
kucukprensmoom Akbas77- bel sırt agrisi ishal şikayeti fkn varmi sizdede geçen hafta 1 cm açılma vardı 2 gündede ağrılar başladı doğum belirtisimi acaba bunlar
Muvahidee Sans-2020 benim 29 haftalıkken döndü bende endişe etmiştim döndü diye ama normalmiş mutlu olmuştum sonra. İnşallah sizinde döner