Akbas77- hadi güzel haberlerinle inşallah
Ters Olan Bebek Ne Zaman Döner??
Sans-2020 vallahi bende az önce çatı muanesi oldum 37+0 ım bebek geçen hafta doğum pozisyonu almıştı ama bu hafta tekrar dönmüş makat geliş şuan haftaya perşembe sezeryan randevusu verdi
Prensprenses aa bunu bilmiyordum hayırlısı olsun
cagla24 aynen bende çok istiyordum emekle dedi ama hiçbir değişiklik yok inş değişir
cagla24 inşallah işe yarar
Sans-2020 bende bugün öğrendim
busratunk5 merhaba makat gelis oldugunda sezaryen daha zor oluyor diye duydum bebek ya da anne icin zorlugu var mi? Ben de 2 gun sonra bu sebepten sezaryen olacagim da..
Mommommomy hayır canım hiç bir alakası ve sakıncası yok ikiniz içind . İçin rahat olsun her söylenene kulak asma 2. Günü ayaktaydım kendim bebeğime bakabiliyordum
busratunk5 cok tesekkur ederim donusunuz icin. Birkac sorum daha olacak sizi sıkmayacaksam , izledigim sezaryen videolarinda bebek ayaklari yuzune yakin bir sekilde duruyor ve bu sekilde bir sure kaliyordu, hatta ayak parmagini emen bebekler var. Sizin boyle bir durum oldu mu? Tam makat gelis mi oldu gerci bilmiyorum kimisi bağdaş pozisyonunda geliyor.. bir de cikis zor oldugu icin anneye atilan kesik daha mi buyuk oluyor normale gore acaba?
Mommommomy kesim küçük canım ben başkalarınınkini görünce şaşırıyordum hatta ki 3.550 he dogdu kızım . Evet tam makat gelişti poposu aşagıdaydı sanırım ama ben genel olduğum için görmedim çocuğun pozisyonunu . Böyle şeyleri kafana takma gelip geçici şeyler