Nezkavran Ceylanaydemir Ceylanaydemir Haftada kıza benziyor dedi ikili testte.simdi 15 haftalık bidaha gideceğim değişmiş olabilir mi🤭
Aybukeasel Eavsar daha 8 haftalık hamileyim bir kızım var çok şükür bakalım bu bebiş ne olcak ☺️ Kuzumun ismi Asel bu arada
Melisa61 Aybukeasel ilk gebeliğim bugün 8+4 günlüğüz ultrasona göre son adete göre 9+6 yım bakalım cinsiyeti ne zaman öğreneceğiz
Ozbek42 Eavsar ben bugün öğrendim cinsiyetini🙈 bi oğluşum olacak inşallah 🥰 adını emir düşünüyorum.. 17. Haftamdayım ama son 3 kontrolde arkası dönüktü göremedik..sonunda bugün öğrendik
FeyzaLina Ozbek42 iyi düşünün emir isimli bebekler genelde çok yaramaz oluyorlar benim çevremdeki örnekler öyle duruyo 🙈😂
symscn Eavsar 12+4 üm ilk gebeliğim benim de. Ben de çok merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsun herkesin inşallah 😇
Hamide-yalvarci Haftanın başında baktı büyük ihtimal kız dedi ama 1 ay sonra tekrar bakacak. Kız olursa Melek erkek olursa Aybars olacak inşallah 😊🥰
Hifa38 Eavsar 22+5 😍 kız HİFA koycaz Allah’ın izniyle 😍😍😍😍 ilk gebeliğim ilk tüp bebek denemem ve tuttu minik mucizem gün sayıyorum çok zor geçiyor maalesef ya
Smyydmr1 Eavsar 16. Hafta da öğrendik erkek olacak 🤗 ismini Uraz koyucaz eşime bırakmıştım o da kız olur sa bana bıraktı Allah nasip ederse kız da öykü olacak
Kural35 %80erkek dedi doktor ama genede guvenmeyin dedi eger erkek olursa barış nevzat kız olursada elçin melek düsünuyorum nevzati eşim cok istiyodu abisinin ismi ilklerde karsi cikmistim ama sonradan kabul ettim. 😊
Zynppkbr Nihal-1989 bende öyleydim aylarca kendimi kıza alıştırdım kız ismi kız eşyaları baktım şimdi 38+2 yim hala erkek ismi bulamıyorum
Dila_eker Eavsar 17 haftalık hamileyim ilk gebeliğim cinsiyetini daha öğrenmedim ama rüyamda kızım olmuştu 😊😇
Snzen Eavsar 18+6 da öğrendik cinsiyetimizi oğlumuz olacak 🥰 ismini de Mustafa Aras düşünüyoruz değiştirmezsek ☺️
sonsuzmasalim Eavsar 14 haftalıkken ikinci oğlum olacağını öğrendim fakat ismine baya geç karar verdik😅 Kuzey-Eymen olacak inşallah. 37 haftalık oldum bile😊