SabinaKarsavuran Bugün 16 haftalık gebeliğim cinsiyeti kız dedi doktor. Isim konusunda Safara ismini düşünüyorum. Ama farklı isim de ola bilir fikir vere bilirsiniz annişler💋 hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin allah Insalah❤🙏
Nefesimolsun 2463nry benim de 13 haftalıkken belli olmuştu erkek olacağı ve biz de parti yapmıştık ☺️Şimdi 27 haftalık olduk ve değişmedi, bügün de erkek olduğunu gayet açık gösterdi bize 😅
AysuArzu Merhaba iygúnler herkese bizde 12-13haftada erkek sòylendi Şuan 18haftamızdayık Herkesin bebeyi salıklı olsun inşAllah🤲♥️
Derinin_annesi Eavsar 20+3 gebeyim ilk gebeliğim kızım DERİN GELİYOR ❤️🌸 11.haftada kız gibi demişti 14de net öğrendik 🙏🏻😊
Bnumms 10+3 günlük hamileyim bir kızım var ikinci hamileliğim için erkek dedi doktorum ama ben henüz erken olduğu için güvenemedim ☺️
Zeynep-aa Bende 13 deyim ya bende çok merak ediyorum acaba ne 🙈 aman sonrada bazen durup diyorum hayırlı ve sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet falan… ♥️
Meneksenur Eavsar 34 haftalığız ismimiz 🌸Belis🌸 olucak Allah kısmet ederse 😍🙏🏼💕 Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun evlatlarına inşallah💜🙏🏼
Mineselvernur Ceylanaydemir nasıl ilk kız deyip sonra erkek oluyo ya nasıl göremiyorlar merak ediyorum acaba doktor mu göremiyo