busbus35 Kizim olcak yeni öğrendim 20 haftalık hamileyim döne ikra olcak . döne ölen anarnesinin ismi hayrlı doğumlar nasip etsin herkese
Frnc Eavsar bende 12+4 gunluk hamileyim doktor erkek gibi görüyorum ama 1 ay sonra kesin soyleyebilirim dedi.benm aklimda çınar var ins🙏
Slnilayda Ayssima surekli arkasi donuk bacak kalapi dendi universitw hastanesinde ayrintilida cikinti var ama emin olmadim dediler . Bktim.olmuyor ozele gttim orda hmn kiz dedi kesin dedi bnde anlmadim nasil bkiyrlar hla suphedeyim acikcasi
ZaferBaba Haftada öğrenenleri görünce heyecandan elim ayağım titredi 😅 Yarın 12. Haftamız olcak ve kontrole gideceğiz bakalım bizde öğrenebilir miyiz acaba 🥰🙈
Nezkavran Ceylanaydemir Ceylanaydemir Haftada kıza benziyor dedi ikili testte.simdi 15 haftalık bidaha gideceğim değişmiş olabilir mi🤭
Nezkavran Ozlemmm0667 Normalde özele gidiyorum ama ikili test icin devlete gittim canım orada öğrendim tahmin etti Nezkavran
Hamide-yalvarci Nezkavran ben de aynı durumdayım 12.haftanın sonuydu. Ikıli taramada büyük ihtimal kız dedi. Ama aramızda kaşsın dedi doktor. 16. Haftanın sonunda 4 şü taramam car o zaman yine bakacak. Kız olursa melek erkek olursa aybars koycaz inşallah
Kbra_23 KubosM Çikolata ye kuzum :D ben bugün öğrendim :D Erkek :) çikolata yedim fıldır fıldır hareket ediyordu :D
KubosM Kbra_23 Oy masallahh sağlıcakla dogsun paşa :) bende 2 haftaya gideceğim kontrole cikolata yiyip gidiyim bari
Dildare Eavsar merhaba biz dna testi ile 12. Haftada öğrendik 13. Haftada da gösterdi zaten cinsiyetini oğlumuz 😊 adını rüyamda gördüm Çınar olacak inşallah 34+5 olduk
glsm-tzcn Şuan 17.haftamızdayız kız dediler geçen hafta erkek olduğunu öğrendik bi şok etkisi yaşadık 😁 Göktuğ Buğra 💕
Esrae2 glsm-tzcn kacinci haftalarda neye glre kiz dediler canim kemik yapisina mi bacak arasina mi glre
Melisa61 Aybukeasel ilk gebeliğim bugün 8+4 günlüğüz ultrasona göre son adete göre 9+6 yım bakalım cinsiyeti ne zaman öğreneceğiz
glsm-tzcn Esrae2 14.hafta kız dediler bacak arasına göre ama tam anlayamadı sanırım İstanbul daydım o zman geçen hafta kendi doktoruma geldim 16.haftam da kesin erkek dedi bacak arasına bakarak yine bariz belliydi 16 haftada erkek olduğu.